Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Marka saznaje: Otkriveni detalji tihog rata Ronalda i Ramosa koji traje dvije godine

Ramos i Ronaldo su devet godina bili saigrači u Real Madridu, a večeras će se naći na suprotnim stranama, kapiteni svojih reprezentacija i simboli svjetskog fudbala. Marka je uoči utakmice otkrila detalje tihog rata koji između ove dvojice traje već dvije godine. Iako je ostao poštovan u svlačionici Kraljeva negdje je puklo

Prvi put nakon jula 2018. godine Serhio Romas i Kristijano Ronaldo će se naći na istom terenu, biće to tokom utakmice Španije i Portugala, baš kao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Ramos i Ronaldo, Foto: Mirror.co.uk

Ramos i Ronaldo su devet godina bili saigrači u Real Madridu, a večeras će se naći na suprotnim stranama, kapiteni svojih reprezentacija i simboli svjetskog fudbala.

Marka je uoči utakmice otkrila detalje tihog rata koji između ove dvojice traje već dvije godine. Iako je ostao poštovan u svlačionici Kraljeva negdje je puklo.

Ramos i društvo su portugalskom asu najviše zamjerili kako se ponašao kada je Zlatna lopta dodijeljena Luki Modriću 2018. godine, ostao je u dobrim odnosima samo sa Marselom.

Od odlaska iz Reala između Ramosa i Ronalda nije bilo nikakvog kontakta. Vjerovatno će pred utakmicu radi kamera nastojati da pokažu kako je između njih sve u redu, razmijeniće nekoliko riječi i osmijeha.

Ronaldo je bio u Madridu tokom posljednjeg El Klasika, ali mu nije bilo dozvoljeno da siđe u svlačionicu i pozdravi svoje nekadašnje saigrače. Otišao je nekoliko minuta prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

I dok je s vođama svlačionice Reala Ronaldov odnos hladan, to se ne može reći i za prvog čovjeka Kraljevskog kluba Florentina Pereza koji s Portugalcem ima poseban odnos.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve