Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Marka otkriva: Mesi postavio uslove Barseloni za produžetak ugovora

Prije svega Mesi želi da vidi formu ekipe i koliko oni mogu što se tiče osvajanja titula, a naravno najbitnije mu je da vidi ko će biti novi predsjednik i sportski direktor. Ukoliko to bude po njegovom ukusu onda će on najvjerovatnije potpisati novi ugovor

Lionel Mesi je na kraju prošle sezone htio da napusti Barselonu, ali je na kraju ostao jer klub nije pristao na raskid saradnje.

Mesi, Foto: Skysports.com

Mesi je tražio da raskine ugovor s Barselonom jer je bio svjestan da za njega niko neće platiti 700 miliona eura koliko iznosi otkupna klauzula. No, klub nije pristao na to i Mesi je na kraju morao da ostane.

Ipak, najbolji igrač svijeta može napustiti Kamp Nou na kraju ove sezone jer mu ističe ugovor. Mesi će biti slobodan igrač i imaće pravo da bira gdje će nastaviti karijeru.

Međutim, nakon što je Pep Maria Bartomeu napustio predsjedničko mjesto Barselona pojavila se šansa da Mesi ostane. Argentinac bi mogao da produži ugovor s katalonskim klubom i tu završi svoju karijeru.

No, kako piše ugledna Marka Mesi je postavio nekoliko uslova prije nego što potpiše novi ugovor. On će odluku donijeti tek pred kraj sezone jer želi da vidi kako će se razvijati situacija u Barseloni.

Prije svega želi da vidi formu ekipe i koliko oni mogu što se tiče osvajanja titula, a naravno najbitnije mu je da vidi ko će biti novi predsjednik i sportski direktor. Ukoliko to bude po njegovom ukusu onda će Mesi najvjerovatnije potpisati novi ugovor.

Ipak, treba dodati da Messi već od januara ima pravo da pregovara s ostalim klubovima, a ukoliko se to desi onda će biti jasno da nije odustao od namjere da napusti Katalonce.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve