Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Marka otkriva: Mendeš pokušava da vrati Ronalda Realu

Cio svijet vidi da Real Madrid i Kristijano Ronaldo ne mogu jedno bez drugog od rastanka 2018. godine. Nakon tri vezane Lige šampiona, Real je ispao od Ajaksa i Mančester Sitija u osmini finala, sada ima šansu da prvi put ode u 1/4 finale ako pobijedi Atalantu, dok je Ronaldo sa Juveom ispao od Ajaksa, Liona i Porta i djeluje da je njegova etapa u Torinu završena

Super agent Žorž Mendeš pokušava da vrati Kristijana Ronalda u Real Madrid!

Ovo je danas odjeknulo na naslovnici Marke, koja otkriva kako je došlo do ovog scenarija.

Cio svijet vidi da Real Madrid i Kristijano Ronaldo ne mogu jedno bez drugog od rastanka 2018. godine. Nakon tri vezane Lige šampiona, Real je ispao od Ajaksa i Mančester Sitija u osmini finala, sada ima šansu da prvi put ode u 1/4 finale ako pobijedi Atalantu, dok je Ronaldo sa Juveom ispao od Ajaksa, Liona i Porta i djeluje da je njegova etapa u Torinu završena.

Već nedjeljama unazad, i prije poraza od Porta, pominje se da Juventus mogao da proda Ronalda na ljeto, jer nema novca da ga plaća 30 miliona eura godišnje te ako ne ode sada, otići će slobodan narednog ljeta.

Hosep Pedrerol, autor emisije ”El Čiringito”, takođe je potvrdio da Mendeš pokušava da vrati Ronalda.

– Istina je, Žorž Mendeš je ponudio Real Madridu opciju da vrati Kristijana, rekao je on.

Istina, dolaskom Ronalda, možda bi Real zatvorio vrata Kilijanu Mbapeu ili Erlingu Halandu, no, da sačekamo rasplet u narednim mjesecima. Izvjesno je da Ronaldo napušta Juventus, a koje su onda bolje opcije od povratka u Real Madrid?

I zamislite na kraju da Leo Mesi ostane i da ih naredne sezone ponovo gledamo u ”El klasiku”?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve