Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Marka: Jović je protiv Leganesa bio kao razbijač

Veoma zadovoljan bio je i trener Zinedin Zidan koji je ohrabrio srpskog fudbalera da nastavi u istom stilu

Srpski napadač Luka Jović sinoć je postigao prvijenac u dresu Real Madrida na meču sa Leganesom i zbog toga je bio jako srećan.

Foto: Eurosport.co.uk

Posle centaršuta Danija Karvahala sa desne strane, konačno je uspio da zatrese mrežu.

“Veoma sam srećan! Hala Madrid!”, poručio je Jović po završetku utakmice.

“Marka” je prenijela kako je pred Jovićem uzbudljiv period.

“Postigao je gol kojim je otvorio svoj konto u Realu, bio je to pogodak koji su u klubu dugo očekivali. Nije iznenađenje ako se zna da ih je prošle sezone u dresu Ajntrahta postigao 27, u timu znatno skromnijeg ofanzivnog potencijala od Realovog. I u kojem je igrao iz drugog plana. Protiv Leganesa je djelovao kao pravi razbijač, nedugo pošto je zamijenio na terenu Benzemu.”

“Pokazao je da u svom arsenalu ima još oružja i da bi mogao da ponese znatno veći teret odgovornosti u napadu Reala. Dva od njegova tri udarca bila su u okvir gola, nije izgubio loptu i imao je osam uspješnih dodavanja. Teško da je moglo više u tih 20 minuta”, ocjena je izvještača španskog dnevnika.

Veoma zadovoljan bio je i trener Zinedin Zidan koji je ohrabrio srpskog fudbalera da nastavi u istom stilu.

“Srećan sam kako zbog Rodriga, tako i Jovića. Rodrigo ima zanimljivu ličnost i sve je bolji. Luka je veoma srećan zbog tog gola, jako mu je bio potreban. Iako nema veliku minutažu jako je važno imati takav učinak kada uđete sa klupe kao zamjena za Benzemu”, rekao je Zidan.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve