Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Marinović: Kaznili smo promašaje Budućnosti

“Nakon tolikih godina došli smo do posljednje prepreke za Ligu Evrope”, bio je prvi komentar stratega Sarajeva Vinka Marinovića nakon pobjede nad Budućnosti

Nakon šest godina fudbaleri Sarajeva su došli u situaciju da se kroz plje-of sa Seltikom bore za grupnu fazu Lige Evrope.

Marinović, Foto: Pobjeda.me

“Nakon tolikih godina došli smo do posljednje prepreke za Ligu Evrope”, bio je prvi komentar stratega Sarajeva Vinka Marinovića nakon pobjede nad Budućnosti.

“Meč je bio izuzetno psihološki i fizički težak. Poslije ranog vođstva, gosti su uspjeli da iskoriste psihološku nervozu mojih igrača. Neshvatljivo mi je i sada, a to sam ih pitao i na poluvremenu, zašto su posjed lopte tako lagano prepustili rivalu. Budućnost je to znala da iskoristi i pred sam kraj prvih 45 minuta dođe do izjednačenja. Ali i u takvom rasporedu snaga na terenu, mogli smo uvećati prednost kod 1:0.”

U nastavku, gosti su bili bolji?

“Tačno. Mudro su gradili igru i znalački koristili veliki naboj i nervozu kod mojih igrača. Mogli su to i da valorizuju, ali na našu sreću mreža Kovačevića je u nastavku ostala netaknuta. Mi smo ponovo preko Fanima u 67. uspjeli da dođemo u vođstvo. Jednostavno smo kaznili Podgoričane za promašaje. No, u 75. minutu kada smo na terenu ostali sa desetoricom, nijesam više bio siguran da ćemo se na kraju radovati. Tek tada su momci zaigrali, pružili ,,lavovsku” snagu i na kraju zasluženo trijumfovali”, zaključio je Marinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve