Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
Rubrika:

Marić: Početak novog ciklusa

Naša selekcija okupila se danas u Podgorici i ovo je prvo okupljanje nakon prošlogodišnjeg završetka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Iako u grupi I Crna Gora nije osvojila nijedan bod, ostavila je veoma dobar utisak u duelima sa Njemačkom, Ukrajinom, Republikom Irskom i Grčkom

Selektor ženske fudbalske reprezentacije Mirko Marić objavio je spisak igračica koje konkurišu za nastup u prijateljskom meču sa Sjevernom Makedonijom.

Marić se odlučio za 24 igračice – golmani: Ivana Čabarkapa (Breznica), Ines Obradović (Crvena zvezda, Srbija), Anastasija Krstović (Budućnost); odbrana: Helena Božić, Maja Šaranović (Partizan Bardejov, Slovačka), Jovana Miladinović, Milica Radunović (Budućnost), Maja Miletić, Marija Maraš, Aleksandra Popović (Breznica), Andrea Janjušević (Ekonomist); vezni red: Enida Bošnjak, Radosava Kočanović, Ana Knežević, Nađa Đurđevac (Breznica), Darija Đukić, Jelena Vujadinović (Partizan Bardejov, Slovačka), Slađana Bulatović (Rajo Valjekano, Španija), Ivana Boričić (Budućnost), Jelena Sarić (Ekonomist); napad: Anđela Tošković, Svetlana Bečić (Budućnost), Jelena Karličić (Breznica), Armisa Kuč (Sarajevo, BiH).

Naša selekcija okupila se danas u Podgorici i ovo je prvo okupljanje nakon prošlogodišnjeg završetka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Iako u grupi I Crna Gora nije osvojila nijedan bod, ostavila je veoma dobar utisak u duelima sa Njemačkom, Ukrajinom, Republikom Irskom i Grčkom.

– Iskoristićemo ovaj termin da se okupimo i odigramo utakmicu kojom ćemo praktično početi novi ciklus. U prethodnom smo pokazali dosta dobrih stvari, napredovali smo iz utakmice u utakmicu i želimo da nastavimo u tom ritmu. Dobro će nam doći meč sa Makedonkama, radi se o ekipi koja je otprilike u našem rangu. Uz to, želimo da pružimo šansu nekim mlađim igračicama, koje su manje igrale u prethodnim utakmicama, istakao je selektor Marić.

Duel sa Sjevernom Makedonijom igra se u nedjelju 21. februara na Trening kampu FK Budućnost, sa početkom u 13 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve