Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Marej traži žestoke kazne za “korona prestupnike”

Otvoreno prvenstvo Amerike trebalo bi da počne 31. avgusta i to već sada zahtijeva ozbiljnu organizaciju i donošenje pravila i protokola koji će morati da se poštuju u Njujorku

Otvoreno prvenstvo Amerike trebalo bi da počne 31. avgusta i to već sada zahtijeva ozbiljnu organizaciju i donošenje pravila i protokola koji će morati da se poštuju u Njujorku. Britanski teniser Endi Marej ističe da će biti i onih igrača koji će kršiti preporuke, ali da bi njih naročito ozbiljno trebalo kažnjavati.

Endi Marej (Foto: Rob Carr/Getty Images)

“Mislim da će se većina igrača pridržavati pravila, ali bilo bi glupo očekivati da niko neće da prekrši pravila i protokole. Vidjeli ste to u NBA i mislim da se to dogodilo na golfu, nisam 100 odsto siguran, možda griješim. Na primjer, u NBA ligi, igrači su kršili pravila, tako da bi se za tako nešto i kod nas trebalo pripremiti. Mislim da bi kazne trebalo da budu ozbiljne, jer na kraju krajeva izlažete riziku čitavu turneju i događaj”, rekao je Marej.

Dodao je da USTA ulaže ogromne napore da takmičenje učini što bezbjednijim, tako da igrači koji se ne pridržavaju pravila trebalo bi da snose ozbiljne posljedice.

Marej kaže da će uskoro otputovati u Sjedinjene Države.

“Morate sami da donesete odluku o tome i vjerujem da će USTA smisliti ’mjehur’ za igrače. Vjerovatno ću let rezervisati u narednih nekoliko dana”, istakao je Marej.

Britanac je trostruki Grend slem šampion, a trenutno zauzima 129. mjesto na ATP listi.

IzvorBeta

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve