Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Marej razočaran ponašanjem Grka: Ne poštujem više Cicipasa

Britanac smatra da je njegov rival pravio prevelike pauze, ostao i 10 minuta u toaletu i istakao da ga više ne poštuje, iako smatra da je odličan teniser

Endi Marej bio je razočaran ponašanjem Stefanosa Cicipasa tokom meča prve runde US opena.

Britanac smatra da je njegov rival pravio prevelike pauze, ostao i 10 minuta u toaletu i istakao da ga više ne poštuje, iako smatra da je odličan teniser.

– Nije toliko stvar u odlasku sa terena koliko u vremenu. Pričao sam sa mojim timom pred meč i očekivao sam to, spremio sam se na to da će probati to da radi ako mu stvari ne idu na ruku. Međutim ne možeš da spriječiš da to utiče fizički na tebe. Kada igraš brutalan meč kao ovaj i staneš na sedam ili osam minuta ohladiš se. Možeš koliko hoćeš da se spremiš mentalno, ali tako dugačka pauza utiče fizički, istakao je Endi i dodao:

– Stalno je pravio pauze, medicinski tajm-aut, u četvrtom setu kada sam imao ništa trideset on mijenja reket. Može to da bude slučajnost, ali ne vjerujem da mu taj reket pravi uopšte probleme. Razočaran sam jer osjećam da je sve to uticalo na ishod meča. Ne kažem da bih dobio, ali imalo je uticaja. Mnogo ga cijenim, briljantan je igrač, sjajan je za tenis. Ali imam nula vremena za te stvari i ne poštujem ga više.

Bio je zadovoljan svojom igrom, ali ga je zabolio poraz zbog svega što se dešavalo.

– Treba mi vrijeme na terenu, prilika da igram protiv ovih momaka. Kada dođem na teren sa njima moram da dokažem da mogu. Nešto sam dokazao danas, ali nisam dobio. Što se tiče fizičke spreme, dobro sam. Volio bih da sam se osjećao bolje, ali bilo je i drugih okolnosti koje nisu pomogle. Sve u svemu dobro sam igrao ali vrlo sam razočaran. Frustriran sam zbog tih stvari, zaključio je Marej.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve