Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Marej: Opušten sam, bilo bi lijepo kada bih se vratio, ali je u redu i ako ne uspijem

Britanac je posljednji meč na Turu odigrao u januaru na Australijan Openu, kada ga je u prvom kolu u pet setova eliminisao Roberto Bautista-Agut

Nekada prvi teniser svijeta Endi Marej istakao je da mu pobjede neće biti prvi motiv ukoliko uspije da se vrati takmičenjima.

Foto: Heraldscotland

Marej će se, posle operacija kuka, na teren vratiti uz podršku Felisijana Lopesa, sa kojim će igrati u dublu na turniru u Kvinsu.

“Igrao sam golf i nisam osjećao bol. Čak mi je i šetnja psa postala uživanje, s obzirom na to koliko me je fizički mučila prethodnih godina”, kazao je Mari.

“Dok sam se oporavljao od operacije, tenis mi je bio najvažnija stvar. Samo sam želio da se vratim na teren. Sada kada ne osjećam bol i kada sam počeo da se bavim i drugim stvarima, prilično sam opušten u vezi sa tim hoću li se vratiti ili ne. Lijepo bi bilo kada bih se ponovo takmičio, ali je u redu i ako ne uspijem”.

Britanac je posljednji meč na Turu odigrao u januaru na Australijan Openu, kada ga je u prvom kolu u pet setova eliminisao Roberto Bautista-Agut.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve