Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mane: Salah i ja nijesmo rivali

Senegalac je u srijedu dobio nagradu za zvanično najboljeg fudbalera Afrike, a on i Salah su godinama glavni kandidati u konkurenciji za to priznanje

Sadio Mane (30) je nakon odlaska iz Liverpula i potpisa za Bajern Minhen poručio da ne doživljava Mohameda Salaha kao rivala, iako ne igraju više u istom klubu.

Senegalac je u srijedu dobio nagradu za zvanično najboljeg fudbalera Afrike, a on i Salah su godinama glavni kandidati u konkurenciji za to priznanje.

– Mo i ja imamo dobar odnos, dopisujemo se često, zaista ga ne doživljavam kao rivala. Mislim da mediji pokušavaju da situaciju predstave lošijom nego što jeste. Možete pitati bilo koga, gdje god sam igrao i u bilo kom klubu, trudim se da sa svima uspostavim dobar odnos – poručio je Mane.

Dvojica ofanzivaca igrali su u gigantu Premijer lige zajedno od 2017. godine. Za pet godina obilježili su najuspješniji period u modernoj istoriji ,,redsa“. Mane u Bundesligi ima velike ambicije, želi osvajanje svih velikih trofeja koje Bajern napada u sezoni pred nama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve