Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandat od pet godina: Ivanišević novi predsjednik skupštine Lovćena

Ivanišević će na toj funkciji biti narednih pet godina, odnosno u mandnatnom periodu 2020-2025

Novi predsjednik Skupštine Fudbalskog kluba “Lovćen” je Miroslav Ivanišević, odlučeno je na vanrednoj sjednici tog tijela.

Ivanišević, Foto: Volimpodgoricu.me

Ivanišević će na toj funkciji biti narednih pet godina, odnosno u mandnatnom periodu 2020-2025.

“Predstavlja mi izuzetnu čast i zadovoljstvo što sam imenovan za predsjednika Skupštine Fudbalskog kluba Lovćen. Tradicija FK Lovćen i okolnost što sam rođeni Cetinjanin obavezuju me da zajedno sa upravom, trenerima i igračima damo maksimum da se FK Lovćen vrati na pozicije koje zaslužuje u crnogorskom fudbalu. To je dug svih nas prema Cetinjanima, prijateljima i simpatizerima sporta i FK Lovćen“, kazao je Ivanišević.

On je u toku susreta sa gradonačelnikom Prijestonice Cetinje Aleksandrom Kašćelanom kazao da vjeruje da će opravdati povjerenje kojemu je ukazano, „zajedno sa svima koji će biti zaduženi za opstanak i napredak ovog starog kluba“.

Na sjednici je usvojena neopoziva ostavka dosadašnjeg predsjednika Skupštine Branka Vujovića i konstatovane ostavke pojedinih članova Upravnog odbora.

“Zadužuju se novi predsjenik Skupštine FK Lovćen i predsjednik Upravnog odbora da do sljedeće sjednice Skupštine imenuju nove članove Upravnog odbora, koji će se uključiti u upravljanje i unapređenje rada kluba, kao i da sa njima dogovore uslove dalje saradnje i angažovanja“, saopšteno je nakon sjednice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve