Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Mančester Junajted odlučio: Do kraja sedmice će zvanično dobiti novog menadžera

Kako navodi britanski Telegraf, Ole Gunar Solskjer će dobiti stalni menadžerski posao na Old Traffordu, a klub će zvaničnu odluku o imenovanju norveškog stručnjaka objaviti tokom ove sedmice

Mančester Junajted će tokom ove sedmice saopštiti ime novog menadžera kluba.

Foto: Express.co.uk

Kako navodi britanski Telegraf, Ole Gunar Solskjer će dobiti stalni menadžerski posao na Old Traffordu, a klub će zvaničnu odluku o imenovanju norveškog stručnjaka objaviti tokom ove sedmice.

Solskjer je Junajted preuzeo kao privremeno rješenje na ovoj poziciji i to nakon što je otkaz uručen Žozeu Murinju.

Ipak, pokazalo se da Norvežanin radi sjajan posao. U potpunosti je oživio Crvene đavole, uveo je pobjednički mentalitet u tim, a sve je to vidljivo po igrama na terenu.

Pored Solskjera u klubu ostaje i pomoćno osoblje. Tako će i dalje Solskjer imati na raspolaganju usluge Majka Felana, Majkla Kerika, Kierana MeKina i Marka Dempsija.

Norvežanin ima veliku podršku i među igračima, a posljednji u nizu koji mu je pružio podršku bio je reprezentativac Srbije Nemanja Matić.

“Mislim da je sjajan menadžer. Moram to reći i za ekipu koja radi sa njim. Svi su zaista sjajni, rade kao tim i nije samo Ole zaslužan za sve. Ljudi koji sa njim nam dosta pomažu. Biću sretan ako ostane i nadam se da hoće”, poručio je Matić.

Solskjer je od dolaska u Mančester Junajted krajem decembra vodio ekipu u 19 utakmica. Čak 14 ih je dobio, dva puta je njegov tim igrao neriješeno, a tri meča je izgubio.

Dva od tri poraza upisao je u martu i to od Arsenala u prvenstvu, te Wolverhamptona u FA Kupu. Treći poraz mu je nanio PSŽ u Ligi Šampiona.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve