Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

“Mali Rubljovi”: Urednik i novinari Vijesti podržavaju Crvenu Zvezdu!

Fotografija je za vrlo kratko vrijeme podijeljena širom Podgorice i Crne Gore, a posebno ogorčenje je izazvala kod vatrenih navijača podgoričkog kluba "Varvari", sa kojima su pojedini novinari "Vijesti" u prijateljskim odnosima, pa su ovaj potez doživjeli kao "sportsku izdaju"

Urednik Vijesti Srdan Kosović i novinari te medijske kuće Božo Janković i Goran Kapor slikali su se u dresovima Crvene Zvezde, što je mnoge šokiralo.

“Rubljov” – tako u serijalu “Voajer i balerina” naziva suvlasnika “Vijesti Željka Ivanovića autor serijala Šeki Radončić

Slika je plasirana danas u samom jeku finalne serije ABA lige između podgoričke Budućnosti i beogradske Crvene Zvezde.

Fotografija je za vrlo kratko vrijeme podijeljena širom Podgorice i Crne Gore, a posebno ogorčenje je izazvala kod vatrenih navijača podgoričkog kluba “Varvari”, sa kojima su pojedini novinari “Vijesti” u prijateljskim odnosima, pa su ovaj potez doživjeli kao “sportsku izdaju”.

Da crnogorski dnevni list praktično navijački stoji uz Zvezdu moglo se naslutiti i po Fejsbuk objavi na stranici tog tabloida prilikom meča u Beogradu. Objava sve govori, pogledajte!

Ipak, pojedine slika nije iznenadila kada se zna da su oni zaposleni u “Vijestima” čiji suvlasnik je Željko Ivanović odnosno Željko Ivanovič – Rubljov, kako ga u serijalu “Voajer i balerina” naziva autor Šeki Radončić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Santrač
18.04.2019-23:30 23:30

Nemojte ga čašćavati, bogom vas kumim, kakav Rubljov, u domu na Voždovcu zvali smo ga Ždral…