Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Luković: Vrijedimo više nego što smo do sada pokazali

Mornar protiv WEF Rige igra u srijedu 11.decembra sa početkom u 18 časova i 30 minuta

Košarkaši Mornara pobijedili su Krku u Novom Mestu sa 76:67 i pokazali da su pogriješili svi koji su ih otpisali kada je reč o borbi za sam vrh ABA lige.

Foto: Mornar/Media pro

Barani su posle trilera i poraza nakon dva produžetka protiv Budućnosti, pokazali da su satkani od jakog materijala. Ostvarili su prvu pobjedu u FIBA Ligi šampiona protiv Gaciantepa, a zatim slavili i protiv Krke, u meču u kojem su kontrolisali dešavanja na parketu od prvog do posljednjeg minuta.

“Ostvarili smo zlata vrijednu pobjedu. Nadoknadili smo poraz od Budućnosti, ostali u trci za sam vrh ABA lige, što je bio i ostao cilj, pokazali smo da vrijedimo i možemo mnogo više nego što smo do sada pokazali” rekao je Uroš Luković za Sport Klub i nastavio:

“U dobrom raspoloženju, posle dvije uzastopne pobjede, čekamo nova iskušenja. Prvo naredno je duel sa ekipom Rige. Očekujem pobjedu, nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i sačuvati nadu da i pored lošeg starta možemo u TOP 16. Zatim slijede mečevi sa Megom i Cibonom u Baru, a iluzorno je trošiti reči koliko bi nam značile pobjede u pomenutim utakmicama. Uložićemo i posljednji atom snage da stignemo do cilja”.

Mornar protiv WEF Rige igra u srijedu 11.decembra sa početkom u 18 časova i 30 minuta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve