Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Luković jasan: Digli smo se, pobijedićemo

Ekspedicija ''ponosa Bara'' juče je otputovala avionom za Beograd odakle će autobusom nastaviti ka Banjaluci. A, protiv ''igosa'' pobjeda je imperativ. Ekipa Dragana Bajića je već osigurala mjesto u doigravanju, a s druge strane ''mornari'' će trijumfom zauzeti treće mjesto

Finale prije finala je sve bliže, kalkulacijama je kraj i na posljednji meč u ligaškom dijelu idu sa jasnim ciljem. Košarkaši Mornara sjutra (18h) igraju sa Igokeom u odlučujućem meču za plasman u plejof ABA lige.

Ekspedicija ”ponosa Bara” juče je otputovala avionom za Beograd odakle će autobusom nastaviti ka Banjaluci. A, protiv ”igosa” pobjeda je imperativ.

Ekipa Dragana Bajića je već osigurala mjesto u doigravanju, a s druge strane ”mornari” će trijumfom zauzeti treće mjesto.

Recept za trijumf treba da bude igra protiv Budućnosti u crnogorskom derbiju u ‘Topolici.”

“Probudili smo se, odigrali dobro i pobijedili u veoma važnoj utakmici za nas. Ovo je za nas utakmica sezone” nema dilemu centar Barana Uroš Luković.

Osim protiv ekipe koja igra fenomenalno ove sezone izabranici Mihaila Pavićevića će igrati i protiv tradicije – samo jedna pobjeda u Laktašima na šest gostovanja.

– Tačno je da nemamo dobro iskustvo sa mečevima u Laktašima, ali mislim da ćemo ove godine, ipak, trijumfovati tamo. Mislim da smo sada dosta jača ekipa, da smo napredovali, da smo zreliji, a poslije utakmice protiv Budućnosti smo se dosta digli”, jasan je Luković.

Ukoliko Mornar uspije da ispuni cilj onda bi to bio spas u posljednj i čas. A, onda kreće potpuno drugačiji dio sezone u kojem će Luković i drugovi apsolutno imati šta da pokažu.

– Ako budemo uplej-ofu, onda je sve realno, sve je moguće. Mislim da imamo velike šanse da ove sezone igramo i finale ABA lige, poentirao je Luković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve