Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

LŠ: Sutjeska nemoćna protiv Apoela u Nikoziji, het-trik Pavlovića

Duel na GSP areni u Nikoziji protekao je u potpunoj kontroli domaće ekipe, koja je do trijumfa stigla na krilima Andrije Pavlovića

Fudbaleri Sutjeske završili su učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nikšićani su revanš meču drugog kola ubjedljivo poraženi od Apoela u Nikoziji 3:0 nakon što su takođe bili poraženi kraj Bistrice 0:1.

Foto: Twitter/FC Apoel

Duel na GSP areni u Nikoziji protekao je u potpunoj kontroli domaće ekipe, koja je do trijumfa stigla na krilima Andrije Pavlovića.

Srpski napadač upisao je het-trik, pogađavši mrežu crnogorskog prvaka u 13, 25. i 66. minutu i odveo Kiprane u treće kolo gdje će čekati boljeg iz duela Karabag-Dundalk.

Sutjeska u večerašnjem duelu nije stvorila nijednu ozbiljnu šansu, za razliku od prve utakmice kada su se “plavi” ispromašivali.

Izabranici Nikole Rakojevića sele se u kvalifikacije za Ligu Evrope, a u okviru trećeg kola namjeriće se na pobjednika dvomeča između Linfilda (Sjeverna Irska) i Toršavna (Farska ostrva).

Prvi susret na rasporedu je osmog avgusta, a prethodno će Sutjeska krenuti u odbranu titule duelom protiv OFK Titograda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve