Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

LŠ: Repriza prošlogodišnjeg finala u Minhenu, Čelsi protiv Porta

Večeras nas očekuju ništa manje zanimljivi mečevi jer će u Minhenu Bajern dočekati Pari Sen Žermen, dok će Porto u Španiji igrati protiv Čelsija

I večeras će biti na programu dvije utakmice četvrtfinala Lige šampiona.

Navijači su sinoć imali priliku da gledaju pobjedu Real Madrida protiv Liverpula (3:1) i Mančester sitija protiv Borusije Dortmunda (2:1).

Večeras nas očekuju ništa manje zanimljivi mečevi jer će u Minhenu Bajern dočekati Pari Sen Žermen, dok će Porto u Španiji igrati protiv Čelsija.

Pravi spektakl očekuje nas na Alijanc areni u Minhenu, a ljubitelji fudbala priželjkuju dosta golova s obzirom o kakve dvije ekipe je riječ. Ipak, velika glavobolja za navijače Bajerna je izostanak najboljeg igrača tog tima Roberta Levandovskog, a u ekipi neće biti ni Tolisoa, Koste, Gnabrija…

Svakako, i ekipa PSŽ-a biće bez nekoliko igrača poput Ikardija, Florencija, Bernata i slično. Mnogi će se složiti da bi PSŽ večeras mogao da ostvari jako dobar rezultat jer je Bajern bez svoje vedete.

Porto će morati u Sevilji da odigra svoj prvi meč protiv Čelsija. Portugalski velikan ima nekoliko kadrovskih problema, ali u dosta dobroj situaciji ulazi u dvomeč sa ”Plavcima”.

Čelsi nema kadrovskih problema i ekipa Tomasa Tuhela maksimalno je fokusirana na ovaj dvomeč, pa je polufinale vjerovatno najveći cilj Čelsija ove sezone.

Oba meča na rasporedu su u 21 sat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve