Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

LŠ pod Goricom: Budućnost večeras sa Ludogorecom

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati. Bolji iz duela crnogorskog i bugarskog predstavnika u drugom kolu igraće protiv danskog Mitjilanda.

Fudbaleri Budućnosti igraće večeras u Podgorici protiv bugarskog Ludogoreca utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Budućnost, Foto: Pobjeda.me

“Vjerujem u iznenađenje, a to ne kažem samo onako, kao frazu, da bih podigao igrače. Iskreno tako mislim. Uradićemo sve da pobijedimo. Nijesmo se za utakmicu spremali samo tri dana, već od momenta kada smo saznali sa kim igramo. Spremni smo za 90 minuta, produžetke, a vježbali smo i penale. Koja god od te tri opcije bude, samo da prođemo”, kaže Milinković koji ističe da pobjeda donosi mnogo.

“Ovo su mečevi koji donose finansije i podižu rejting. Ovakvi dueli privlače veliku pažnju. Ostaje žal što tribine neće biti pune, što nećemo igrati u sjajnoj atmosferi naših navijača čija podrška će nam mnogo faliti. Sada ćemo vidjeti gdje smo u odnosu na renomiranog, jakog protivnika koji često igra grupnu fazu evropskih klupskih takmičena. Ludogorets se nedavno u šesnaestini finala Lige Evrope sastao sa Interom koji se superiorno plasirao u finale. Jaki su, ali i mi imamo svoje adute. Pokušaćemo da obradujemo sve naše pristalice, a siguran sam da bi se našem prolazu radovali i oni koji u Crnoj Gori ne simpatišu Budućnost”.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati.

Bolji iz duela crnogorskog i bugarskog predstavnika u drugom kolu igraće protiv danskog Mitjilanda.

Utakmica drugog kola biće odigrana 25. ili 26. avgusta, a crnogorski ili bugarski predstavnik žrijebom su dobili ulogu domaćina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve