Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

LŠ: Plave se oprostile s ponosom

Dvomeč četvrtfinala je riješen prije sedam dana u Podgorici, gdje su Mađarice slavile 30:19, pa je bilo jasno da tim Bojane Popović može samo da se bori za dostojanstven kraj neobične, turbulentne sezone

Na oproštaju od Lige šampiona, rukometašice Budućnosti su igrale odlično, pružile više nego dostojan otpor Đeru, ali je trostruki uzastopni prvak Evrope slavio 24:21 i vezao 55. meč bez poraza u elitnom takmičenju.

Dvomeč četvrtfinala je riješen prije sedam dana u Podgorici, gdje su Mađarice slavile 30:19, pa je bilo jasno da tim Bojane Popović može samo da se bori za dostojanstven kraj neobične, turbulentne sezone.

U timu nije bilo Itane Grbić, pa je na poziciju beka morala da se prebaci Majda Mehmedović, koja je prvi meč preskočila zbog upale tetive.

I pokazala je kakva je klasa – 30-godišnja Baranka je bila nerješiva enigma za igračice Đera, probijala je, pogađala, asistirala i bila najzaslužnija što su “plave” uglavnom vodile do sredine 2. poluvremena.

Posljednji put je vodila u 40. minutu, kada je Jovanka Radičević iskoristila sedmerac za 15:14, da bi tada tim Gabora Danjija pojačao ritam i serijom 4:0 došao do plus četiri (22:18) u 52. minutu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve