Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

LŠ: Derbi u Londonu, meč lopta za Barsu

Juventus koji je u prošlom kolu obezbijedio osminu finala u derbiju večeri gostuje Čelsiju kome i bod donosi nokaut fazu. Odgovara im i poraz, pod uslovom da Zenit ne slavi protiv Malmea

Utakmicama 5. kola u grupama E, F, G i H večeras se nastavlja fudbalska Liga šampiona. Barselona ima meč loptu za plasman u nokaut fazu, trijumfom kod kuće protiv Benfike izboriće osminu finala, u suprotnom zakomplikovaće situaciju jer u posljednjem kolu gostuje Bajernu.

Sa druge strane, Njemci večeras otvaraju program od 18 i 45 u Kijevu protiv Dinama.

Uzbudljivo biće u grupi F đe se sva četiri tima bore za prolaz dalje. Ranjeni Mančester ide na noge Viljarealu, a dva tima dijele prvo mjesto sa po sedam bodova. Atalanta bi trijumfom u Bernu protiv Jang Bojsa zadržala priključak za vodećima, i u posljednjem meču kod kuće igrala za prolaz.

Ista situacija je i u grupi G, a teško da ćemo imati učesnika osmine finala iz ove skupine i nakon večerašnjih duela. Vodeći Salzburg ide Lilu, dok Sevilja nema prava na kiks protiv Volfsburga. Pobjedom domaćina, nastao bi potpuni haos pred odlučujuće kolo.

Juventus koji je u prošlom kolu obezbijedio osminu finala u derbiju večeri gostuje Čelsiju kome i bod donosi nokaut fazu. Odgovara im i poraz, pod uslovom da Zenit ne slavi protiv Malmea.

GRUPA E:

18:45h Dinamo Kijev – Bajern

21:00h Barselona – Benfika

Tabela: Bajern 12, Barselona 6, Benfika 4, Dinamo 1

GRUPA F:

18:45h Viljareal – Mančester Junajted

21:00h Jang Bojs – Atalanta

Tabela: Junajted 7, Viljareal 7, Atalanta 5, Jang Bojs 3.

GRUPA G:

21:00h Lil – Salzburg

21:00h Sevilja – Volfsburg

Tabela: Salzburg 7, Volfsburg 5, Lil 5, Sevilja 3

GRUPA H:

21:00h Čelsi – Juventus

21:00h Malme – Zenit

Tabela: Juventus 12, Čelsi 9, Zenit 3, Malme 0.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve