Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

LŠ: Barsa u Minhenu traži osminu finala, drama u grupi G

Najinteresantnije biće u grupi G. Lider Lil sa osam bodova gostuje Volfsburgu koji ima pet, dok Salzburg sa sedam poena dočekuje Sevilju sa šest. Dakle, do posljednjeg sudijskog zvižduka nećemo imati učesnike osmine finala iz ove grupe

Večeras se igraju posljednji mečevi grupne faze Lige šampiona.

U grupi E, težak zadatak čeka Barselonu da zadrži drugo mjesto. Katalonci koji gostuju Bajern Minhenu, imaju dva boda prednosti nad Benfikom koja ima lak zadatak na svom terenu protiv Dinamo Kijeva.

Atalanta pred svojim navijačima ima priliku da izbori osminu finala, dočekuju Viljareal koji ima bod više i kome igra i remi. U drugom meču grupe F sastaju se Mančester Junajted i Jang Bojs, đavoli su u prošlom kolu izborili nokaut fazu.

Najinteresantnije biće u grupi G.

Lider Lil sa osam bodova gostuje Volfsburgu koji ima pet, dok Salzburg sa sedam poena dočekuje Sevilju sa šest. Dakle, do posljednjeg sudijskog zvižduka nećemo imati učesnike osmine finala iz ove grupe.

U posljednjoj grupi H, jedino će se voditi bitka ko će sa prvog mjesta čekati žrijeb, Juventus i Čelsi imaju po 12 bodova, stim što su Englezi bolji u međusobnom skoru. Čelsi ide Zenitu, a Juventus čeka Malme, i oba duela igraju se od 18:45.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve