Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Lozano: Zbog Anćelotija sam potpisao za Napoli

"Napoli je na klupi imao Karla Anćelotija, koga jako cijenim i o čijoj karijeri znam mnogo. Kada sam ga upoznao shvatio sam da je jako zanimljiva i simpatična osoba i da nijesam pogriješio", kazao je Lozano

Irving Lozano u razgovoru za La Republiku otkrio je zašto je uprkos interesovanju brojnih klubova poput PSŽ i Milana izabrao da ovog ljeta pređe iz PSV u Napoli.

Lozano, Foto: Goal.com

“Napoli je na klupi imao Karla Anćelotija, koga jako cijenim i o čijoj karijeri znam mnogo. Kada sam ga upoznao shvatio sam da je jako zanimljiva i simpatična osoba i da nijesam pogriješio. Pored toga osvojila me je ljepota grada. Prilikom odabira kluba, jako mi je bitna i sredina u kojoj ću živjeti, a ovdje mi se sve dopalo”, rekao je na početku razgovora Meksikanac, a potom je prokomentarisao svoj debitanski gol protiv Juventusa.

“Imam tedenciju da postignem gol na svakom debiju. Doduše, želim da se dokazujem na svakom meču, ne samo prvom. Želim da navijači i ljudi u klubu shvate da nijesu pogriješili što su me doveli u Napoli i da ću pokušati dobrim igrama i golovima da im se odužim”, poručio je Lozano.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve