Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Lovćen želi da bude konkurentan i u narednoj sezoni

Lovćen je već produžio ugovore sa Đukanovićem, Lopičićem, Vrbicom, Bogdanovićem, Popovićem i Paračom čime je ispunjena želja da se što veći broj Cetinjana nalazi u ekipi

Košarkaški klub Lovćen i u narednoj sezoni želi da bude konkurentan u Erste i ABA 2 ligi.

foto RTVCetinje

Petar Jovanović je preuzeo ulogu trenera od Zorana Kašćelana, a zadržana je okosnica ekipe.

“S obzirom da je početak takmičenja u Drugoj ABA ligi pomjeren za 1. oktobar, naš plan je da pripreme zvanično počnu 17. avgusta. U ovom trenutku, košarkaši iz našeg pogona već obavljaju treninge, naravno u smanjenom obimu. Od sredine mjeseca polako ćemo se kompletirati i ulaziti u ozbiljniji trenažni proces”, kazao je Jovanović za RTV Cetinje i dodao:

“Prije svega očekujem da ekipa koja bude na okupu pruža maksimum u svakom trenutku i da kroz takav pristup stignemo do rezultata kojim težimo. Prije svega, da u domaćem šampionatu obezbijedimo učešće u Drugoj ABA ligi i naredne sezone, a u regionalnom takmičenju da budemo konkurentni svima i da pokušamo da napravimo korak više u odnosu na prethode sezone”, zaključio je Jovanović.

Lovćen je već produžio ugovore sa Đukanovićem, Lopičićem, Vrbicom, Bogdanovićem, Popovićem i Paračom čime je ispunjena želja da se što veći broj Cetinjana nalazi u ekipi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve