Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Lovćen ruši Helios, Nikšićani na ispitu

“Crveni” iz prijestonice su na skoru jedan trijumf (kući odrađena Sutjeska) dva poraza (izgubili od Borca i Splita na strani), a vjeruju da će ih publika voditi do nove pobjede u SC “Lovćen”

Druga ABA liga je došla do svoje 4. runde, a naši predstavnici ulaze sa željom da ostvare još jedan trijumf – Lovćen na Cetinju dočekuje Helios (18:00), dok Sutjeska gostuje Sparsu u Sarajevu (18:00).

foto KK Sutjeska

“Crveni” iz prijestonice su na skoru jedan trijumf (kući odrađena Sutjeska) dva poraza (izgubili od Borca i Splita na strani), a vjeruju da će ih publika voditi do nove pobjede u SC “Lovćen”.

Želimo da odbranimo domaći teren i da igramo sa manje oscilacija. Biće teško, ali naš jedini cilj je pobjeda”, poručio je trener Zoran Kašćelan, na čije se riječi nadovezao krilni košarkaš Emir Hadžibegović.

“Plan je da poništimo poraz od Splita u prošlom kolu. Helios ima kvalitet, neće se lako predati, ali siguran sam da uz pomoć publike možemo do novog trijumfa”.

A protiv ekipe iz Domžala (skor 2-1) u reketu će debitovati Vukota Pavić, koji je stigao na pozajmicu iz Mornara.

“Što se tiče Lovćena i Cetinja, to je sredina koja voli, prati i razumije košarku. Drago mi je što je Lovćen odabrao mene da unesem potrebnu energiju. Nadam se da ćemo sa navijačima zajedno slaviti” jasan je Pavić.

“Plavo-bijeli” iz Nikšića (skor 2-1) su apsolutni favoriti u dvorani “Novo Sarajevo” protiv ekipe koja je na startu drugoligaškog regionalnog takmičenja upisala sva tri poraza. Sutjeska protiv Sparsa traži prvi trijumf na strani i biće to dodatni ispit za izabranike Zorana Glomazića da dokažu da mogu da pobjeđuju u gostima.

“Trenutna pozicija na tabeli Sparsa ništa ne znači, jer to je ekipa koja ima kvalitet. Spremni smo da fizički i psihički odigramo zahtjevnu utakmicu i nadam se pozitivnom rezultatu”, poručio je Glomazić, dok slično razmišlja i mladi bek Andrej Vulević.”Spars je neugodna ekipa na svom terenu, ali ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice, siguran sam da možemo da napravimo još jedan podvig.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve