Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Lovćen na ispitu protiv Širokog

Košarkaši Lovćena nakon neočekivanog poraza u domaćem šampionatu od Ibra, novi trijumf u regionalnoj ligi tražiće u uvijek vreloj “Pecari” protiv Širokog

Vrijeme je za petu rundu Druge ABA lige. Veliki meč igraće se sjutra u Nikšiću, gdje trećeplasirana Sutjeska dočekuje lidera MZT, a prije toga (večeras, 19 h) na parket će naš drugi tim.

Lovćen, Foto: Cdm.me

Košarkaši Lovćena nakon neočekivanog poraza u domaćem šampionatu od Ibra, novi trijumf u regionalnoj ligi tražiće u uvijek vreloj “Pecari” protiv Širokog.

Cetinjani nakon četiri kola imaju polovičan učinak, dok je prvak Bosne i Hercegovine sjajan sa tri trijumfa i porazom.

“Očekuje nas veoma zahtjevan meč, sa dosta dobrom ekipom, koja je pokazala na početku prvenstva da ima velike ambicije”, rekao je centar Lovćena Miloš Popović pred put na jug Bosne i Hercegovine.

“Nadam se da ćemo odigrati dobar meč, prije svega u odbrani i ako nam se ukaže prilika sigurno da ćemo pokušati da ostvarimo prvi trijumf u gostima”.

RASPORED, 5. KOLO SRIJEDA: Široki – Lovćen 1947 (19.00h), Dinamik – Novi Pazar (19.00). ČETVRTAK: Borac – Rogaška (18.00), Helios – Sloboda (18.00), Sutjeska – MZT Skoplje (19.00), Split – Spars (19.00).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve