Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo i njegov brat Roberto uhapšeni su prije skoro tri mjeseca jer su s lažnim pasošima ušli u Paragvaj.

Ronaldinjo zatvor, Foto: Soccerladuma.co.za

Ronaldinjo i Roberto su u Paragvaj došli na humanitarni događaj, a policija je već na aerodromu dobila informaciju da nešto nije u redu s njihovim pasošima. No, nijesu htjeli da prave scenu na aerodromu, te su čekali da Ronaldinjo i njegov brat dođu u hotel kako bi ih uhapsili.

Oni su skoro dva mjeseca proveli u zatvoru u Asunsionu, a trenutno se nalaze u kućnom pritvoru u Paragvaju. Ronaldinjo i Roberto nemaju dozvolu da napuštaju ovu državu i sada čekaju suđenje kako bi saznali svoju kaznu.

Zanimljivo da su oni negirali krivicu i poručili su da nisu znali da su pasoši lažni iako je to teško povjerovati. Policija je uskoro uhapsila i Vilmondesa Sousu Liru koji je falsifikovao pomenute pasoše.

Sousa Lira se juče pojavio na sudu i dobio je zatvorsku kaznu od 18 mjeseci koju će provesti u Asunsionu. Još uvijek se ne zna šta će biti s Ronaldinjom i njegovim bratom, ali se očekuje da će dobiti zatvorsku kaznu od šest mjeseci. Dobra stvar za njih je što su pola te kazne već odradili

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve