Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Loša atmosfera u Barseloni: Zategnuti odnosi između Mesija i Grizmana

Iako je postigao tri gola za novi klub, Grizman ne igra ni približno dobro za Barsu kao za "Jorgandžije". U međuvremenu, Mesi se povrijedio i odigrao samo jednu cijelu utakmicu, a samo dvije počeo

Ekipa Barselone ne bilježi rezultate na očekivanom nivou ove sezone, a potencijalni uzrok toga možda je otkrio francuski “Le10 Sport”.

Mesi i Grizman, Foto: Sports.abs-cbn.com

Kako prenosi ovaj portal, na Kamp Nou ne vlada najbolja atmosfera zbog zategnutog odnosa između Lionela Mesija i najvećeg ljetošnjeg pojačanja Antoana Grizmana.

Barselona je platila Atletiko Madridu 120 miliona eura za Francuza, ali je navodno Mesi više želio povratak Brazilca Nejmara.

Iako je postigao tri gola za novi klub, Grizman ne igra ni približno dobro za Barsu kao za “Jorgandžije”. U međuvremenu, Mesi se povrijedio i odigrao samo jednu cijelu utakmicu, a samo dvije počeo.

“Teško je upoznati se međusobno”, priznao je Grizman na pres konferenciji ove nedjelje uoči meča sa Interom u Ligi šampiona (2:1),

“Nijedan od nas ne voli mnogo da priča, a on je proveo dosta vremena povrijeđen, pa nismo ni bili u mogućnosti da mnogo razgovaramo na terenu”.

Očigledno je da se Grizman nije najbolje uklopio na Kamp Nou, pa mediji već spekulišu o njegovom potencijalnom odlasku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve