Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Ljetnja NBA liga: Zemljotres prekinuo utakmice u Las Vegasu

Svi su iščekivali duel Nju Orleans Pelikansa i Njujork Niksa, u dvoranu su došle brojne zvijezde poput Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, a sve kako bi vidjeli prvog pika Zajona Vilijamsona

Jak zemljotres pogodio je Južnu Kaliforniju zbog čega je NBA liga odlučila da otkaže utakmice Ljetnje lige u Las Vegasu.

Foto: Antenam.net

Svi su iščekivali duel Nju Orleans Pelikansa i Njujork Niksa, u dvoranu su došle brojne zvijezde poput Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, a sve kako bi vidjeli prvog pika Zajona Vilijamsona.

Vilijamson, igrač Pelikansa, je košarkaš koji je medijski ispraćen na nevjerovatan način, a to i zaslužuje pošto je čudo prirode.

Da sve bude još bolje, Nju Orleans je igrao protiv Njujorka, koji u sastavu ima Ar Džej Bereta, trećeg pika na ovogodišnjem Draftu i nekadašnjeg saigrača Zajona.

Zajon je očekivano imao atraktivne poteze, ali je na terenu proveo svega devet minuta zbog manje povrede. Za to vrijeme imao je učinak od 11 poena i tri skoka.

Utakmica je prekinuta u četvrtoj četvrtini zbog jakog zemljotresa i čelni ljudi su odlučili da ne nastave duel. Otkazan je i duel Orlando Medžika i San Antonio Sparsa, kao i Finiks Sansa i Denver Nagetsa.

Ovo nije bio prvi zemljotres ove nedjelje u Kaliforniji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve