Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Mbape želi da ide iz PSŽ-a

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

Foto: FOX Sports

III Dan (05. 06. 2019)

11:24 Otac francuskog napadača Kilijana Mbapea, Vilfred, kazao jeda njegov sin želi da napusti Pari Sen Žermen i da su već obavljeni važni razgovori, prenosi “Kadena Ser” radio.

Foto: FOX Sports

Mbape sa samo 20 godina pravi zaista čuda. Već sada je jedan od najboljih fudbalera svijeta, a ukupno je u dresu Parižana postigao 60 golova u 87 nastupa.

Ovoga ljeta će, bar prema informacijama koje sad dolaze, očigledno promijeniti sredinu.

09:48 Šampion Premijer lige Mančester Siti aktiviraće otkupnu klauzulu i za 120 milona eura dovešće napadača Benfike Žoaa Feliksa, piše As.

Foto: Twitter

Kako se navodi, portugalski tinejdžer dogovorio je sa “građanima” petogodišnji ugovor vrijedan ukupno 25 miliona eura.

Feliks iza sebe ima sjajnu sezonu, dao je 20 golova, uz 11 asistencija, ali i skrenuo pažnju najbogatijih klubova poput Real i Atletiko Madrida, Liverpula, Mančester Junajteda…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve