Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: PSŽ odbio veliku ponudu Reala za Nejmara!

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

22.08.2019

11:22 Francuski šampion Pari Sen Žermen odbio je ponudu Real Madrida od 100 miliona eura i tri fudbalera u zamjenu za Brazilca Nejmara.

Foto: As.com

Kako prenosi francuski Ekip, kraljevski klub ponudio je PSŽ-u 100 miliona eura, Hamesa Rodrigeza, Gereta Bejla i Kejlora Navasa, ali klub iz Pariza to nije prihvatio i neće poslati Nejmara na “Santjago Bernabeu”.

Tako se saga o nastavku karijere najskupljeg igrača na svijetu nastavalja, a u trci za Nejmarov potpis ostaju Barselona i Juventus.

U francuskoj Ligi 1 odigrana su dva kola, a Nejmar još uvijek nije upisao nastup zbog povrede, a trener “svetaca” Tomas Tuhel je rekao da će Nejmar biti spreman za utakmicu sa Tuluzom u nedjelju.

07:44 Kolumbijac Džejms Rodrigez ljetos je bio jako blizu odlaska iz Real Madrida, ali sada stižu drugačije vijesti iz Španije.

Foto: Soccerladuma.co.za

Tamošnji mediji pišu da je Zinedin Zidan izuzetno zadovoljan njegovim izdanjima i da je odlučio da ga zadrži u timu.

Napoli je ovog ljeta bio zainteresovan za dovođenje ovog fudbalera, al na pozajmicu, međutim, Real je pristajao samo na kupovinu.

Po svemu sudeći, Real sada ne namjerava ni da ga proda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve