Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Zaha mijenja Nejmara u PSŽ-u, Eriksen ide u Real za 30 miliona eura

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

26.08.2019

17:24 Kristijan Eriksen bi mogao da se preseli u Real u finišu prelaznog roka. “Dejli Star” prenosi da bi Totenhem za samo 30 miliona eura mogao da ostane bez kreatora igre.

Eriksen, Foto: 90min.com

Eriksen nije potpisao novi ugovor sa londonskim klubom, a važeći mu ističeza 12 mjeseci, što pokušavaju da iskoriste u Madridu.

“Neke situacije ne mogu lako da se riješe. Sve je moguće kada je Eriksen u pitanju”, rekao je menadžer Totenhema Mauricio Poketino.

Danski reprezentativac je prije Totenhema nosio dres Ajaksa.

14:12 Ivan Rakitić bi karijeru mogao da nastavi u Juventusu. Diario Sport prenosi da je “stara dama” započela pregovore sa čelnicima Katalonaca.

Foto: Fcbarselona.com

Rakitić sinoć nije bio u timu Barselone u pobjedi nad Betisom 5:2.

Odavno se spekuliše sa njegovim odlaskom sa “Kamp Nou” stadiona, iako je on u više navrata tvrdio da želi da ostane u klubu i bori se za minutažu.

Međutim, očigledno je i da Barselona želi da zaradi od njegovog transfera, s obzirom da bi u novoj sezoni uglavnom čekao šansu sa klupe.

07:50 Napadač Kristal Palasa Vilfred Zaha blizu je prelaska u Pari Sen Žermen.

Foto: Skysport.com

Kako navode mediji, Zaha se pominje kao zamjena za Brazilca Nejmara koji će do kraja prelaznog roka vrlo vjerovatno napustiti Pariz.

Engleski klub traži 120 miliona eura, a Zahi nije bio dozvoljen transfer u Arsenal i Everton na kraju prelaznog roka u Engleskoj, a iako menadžer Roj Hodžson i dalje želi da zadrži Zahu, jaka ponuda iz finansijski moćnog PSŽ bi mogla da promijeni stav kluba sa “Selhurst parka”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve