Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Juventus za Sarija platio samo milion eura, Bartomeu nije pregovarao s Grizmanom,

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XV DAN (17.06.2019)

17:05 Italijanski Juventus platio je Čelsiju samo milion eura obeštećenja za novog trenera Maurucija Sarija.

Foto: Cdm.me

Iako je Sari imao izlaznu opciju za šest miliona, Juventus je nasljednika Masimilijana Alegrija dobio za pet puta manji iznos.

Sari je napustio londonski klub u ne baš dobrom raspoloženju sa čelnicima, bez obzira što je osvojio Ligu Evrope, piše Tutosport.

Poslije samo godinu, odnosno dvije prije isteka ugovora, Sari se vratio u Italiju i preuzeo Juventus, velikog rivala Napolija koji je vodio prije nego što se oprobao u Engleskoj.

Ranije je prevodio fudbalere Empolija, Verone i brojne nižerazredne klubove u Italiji.

14:55 Predsednik Barselone Đosep Maria Bartomeu demantovao je navode da će Antoan Grizman ovog ljeta pojačati klub sa Nou Kampa.

Foto: Standard.co.uk

Francuski fudbaler je krajem sezone saopštio da će napustiti Atletiko Madrid. Sam Grizman je potom istakao da zna gdje će nastaviti karijeru, da bi direktor madridskog tima Migel Anhel Hil Marin najavio njegov odlazak u Barselonu.

Ipak, na Nou Kampu nemaju te informacije.

“Već sam to rekao, nijesmo pregovarali sa njim”, kazao je Bartomeu.

“Videćemo kako će tržište da se razvija narednih nedjelja. Pred nama su jun, jul i avgust. Moramo da razmišljamo i o našem drugom timu. Biće i odlazaka i dolazaka”.

Inače, prema prethodnim informacijama, prelazak Grizmana u Barsu bio je dogovoren u maju. Izgleda da ipak nije tako.

14:40 Sergej Milinković Savić ima odriješene ruke da napusti Lacio, ukoliko nema želju da ostane na Olimpiku.

Foto: Cdm.me

To je poruka prvog čovjeka Rimljana Klaudija Lotita, koji u prethodnim tranfer periodima nije imao namjeru da se odrekne usluga sprskog reprezentativca.

“U Laciju ćemo zadržati samo one koji žele da ostanu”, kazao je Lotito i dodao:

“Ako neki igrač odluči da napusti klub, nećemo mu stajati na putu. Informacije o pregovorima nećemo iznositi u javnost. Podsjetiću vas samo da je Sergej najbolji vezni fudbaler Serije A za prošlu sezonu”.

Posljednji u nizu klubova koji su pokazali interesovanje za SMS-a je Pari Sen Žermen koji je spremio ponudu od 75 miliona eura.

11:07 Madridski Atletiko srušiće klupski rekord kako bi za 120 miliona eura doveo talentovanog fudbalera Benfike Žoaa Feliksa, prenosi Marka.

Foto: AFP

Atletiko će aktivirati otkupnu klauzulu za 19-godišnjeg krilnog napadača i osvježiti navalu jer se očekuje odlazak Antoana Grizmana u Barselonu, za isti iznos.

Klub iz Madrida izdvojiće rekordan novac za pojačanje iz Portugalije, koje će da nadmašiti onaj Tomasa Lemara prilikom prelaska iz Monaka za 72 miliona.

Ključ u cijelom poslu je i superagent Žorž Mendeš i njegov dobar odnos sa trenerom “jorgandžija” Dijegom Simeoneom.

10:03 Tehnički direktor Rome Frančesko Toti napustiće taj klub, prenosi “Skaj Sport Italija”.

Foto: Calciomercato.com

Legendarni fudbaler Vučuce će u ponedjeljak održati konferenciju za novinare na kojoj će objaviti svoju odluku.

Toti je u Romu došao 1989. i tri godine kasnije odigrao je prvi meč u seniorskoj postavi. U Rimu je proveo cijelu karijeru (1992–2017) i jednom je osvojio Seriju A (2002) i po da puta Kup i Superkup Italije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve