Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Mladi Kabak potpisao za Štutgart umjesto Bajerna i Milana, Barsa odbila prvu ponudu za Rakitića

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XXVII DAN (30.06.2019)

17:55 Mladi turski fudbaler Ozan Kabak bio ja na meti Milana i Bajerna, ali je potpisao za Šalke.

Foto: Sportsport.ba

Kabak je u januaru stigao u redove Štutgarta, no kada je ovaj klub ispao, odlučio je da promijeni sredinu.

Iako su ga mnogi klubovi željeli, a bio i jako blizu da pređe na San Siro, na kraju je donio odluku da obuče dres Šalkea.

Tim iz Gelsenkirhena danas je potvrdio transfer 19-godišnjaka koji je ponikao u Galatasaraju, a upravo iz tog kluba je došao u Štutgart. Igrao je za mlađe turske selekcije, a sada se očekuje da debituje i za seniore.

15:35 Mančester junajted zainteresovan je za Ivana Rakitića, ali će se Barselona teško odreći usluga hrvatskog reprezentativca.

Foto: Fcbarselona.com

“Đavoli” su ponudili 31 milion funti klubu sa “Kamp Nou” stadiona, što je iz Katalonije glatko odbijeno.

Engleski mediji prenose da Barselona neće za manje od 45 miliona pustiti Rakitića da ode.

U Junajtedu žele da što prije riješe pitanje na toj poziciji u veznom redu jer se očekuje da Pol Pogba ovog ljeta napusti “Old Traford”.

Ivan Rakitić je u Barselonu došao 2014. godine iz Sevilje.

Od važnijih trofeja osvojio je četiri Primere i jednu titulu u Ligi šampiona.

14:35 Barselona ima novu “metu” u prelaznom roku – klub sa “Kamp Nou” stadiona zainteresovan je za fudbalera Intera Lautara Martineza. Mladi fudbaler, koji će u avgustu napuniti 22 godine igra veoma dobro na Kopa Amerika.

Foto: Tn.com.ar

Zbog toga su Katalonci odlučili da na adresu Intera pošalju ponudu vrijednu 112 miliona eura.

U “blaugrani” smatraju da je Lautaro bolje rješenje od kapitena Maura Ikardija, koji je imao dosta problema u prethodnoj sezoni.

Martinez je svojevremeno u Inter došao iz argentinskog Rasinga za 14 miliona eura.

U prvoj sezoni dao je devet golova, uz dvije asistencije, u 35 nastupa za Inter.

13:57 Parma je na adresu Marija Balotelija poslala posljednju ponudu. Klub sa “Tardinija” spreman je da temperamentnom fudbaleru obezbijedi platu od dva miliona eura po sezoni, uz moguće bonuse, u zavisnosti od njegovih igara.

Foto: 90min.com

“Gazeta di Parma” prenosi da je sada odluka na Baloteliju, koji trenutno trenira kod kuće u Breši, nakon odlaska iz Marseja.

Italijanski fudbaler napustio je Olimpik na kraju sezone jer mu je istekao ugovor.

U karijeri je igrao za Milan, Inter, Liverpul, Nicu…

13:45 Kilijan Mbape odbio je da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom, prenosi “Marka”. Francuskom reprezentativcu važeći ističe 2022. godine, ali na “Parku Prinčeva” su željeli da osiguraju jednog od najboljih igrača na svijetu.

Foto: Sportsport.ba

Situaciju prati Real, čiji čelnici ne kriju da bi Mbapea rado vidjeli u klubu iz Madrida.

Čak i sam Mbape je svojevremeno izjavio da bi za njega bilo ispunjenje sna da obuče dres Reala.

Pari Sen Žermen će ovog ljeta ostati bez Nejmara, koji je na putu povratka u Barselonu i zbog toga je želio da “blindira” ugovor sa Mbapeom.

Sjajni napadač je u glavni grad Francuske došao 2017. godine iz Monaka.

11:55 Real Madrid bi u svoje redove želio da dovede Poal Pogbu iz Mančester junajteda.

Foto: Dailystar.co.uk

Kako kažu poslednje informacije, Real će poslati u Mančester španskog fudbalera Iska i 40 miliona eura u zamjenu za Pogbu.

Isko poslednjih šest sezona proveo u Real Madridu, a nekoliko puta u prošlosti je povezivan sa Mančester sitijem. Pogba je velika želja ne samo Florentina Peresa već i Zinedina Zidana, a i sam Pogba je u nekoliko navrata govorio kako ne bi imao ništa protiv da igra pod trenerskom palicom nekada slavnog fudbalera, Zinedina Zidana.

08:48 Američki reprezentativac Timoti Vea napustio je Pari Sen Žermen i prešao u Lil.

Foto: Espn.com

Vea je potpisao petogodišnji ugovor s klubom koji je prošle sezone završio na drugom mjestu Lige 1 i timom koji je ostao 16 bodova iza ekipe koju je napustio.

Drugi dio prošle sezone igrao je za Seltik u škotskom Premieršipu, gdje je 19-godišnjak zabilježio 13 nastupa i postigao tri pogotka.

Sin nekadašnjeg osvajača Zlatne lopte i trenutnog predsjednika Liberije Žorža Vee, Timoti ima osam nastupa za selekciju SAD-a, za koju je postigao jedan pogodak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve