Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Ronaldo predložio De Lihtu da potpiše za Juve

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

IX DAN (10. 06. 2019)

10:28 Holandski fudbaler Matijas De Liht na meti je mnogih evropskih klubova, ajoš uvijek se ne zna kojoj ekipi će se obavezati na vjernost.

Goal.com

Mladi fudbaler sinoć je bio u centru pašnje na meču njegove Holandije i Portugala u finalu Lige nacija kada je razgovarao sa Kristijanom Ronaldom o svom budućem klubu.

“Ronaldo mi je rekao da potpišem za Juventus. Odnosno prvo me pitao da li ću to uraditi. Bio sam malo šokiran tim pitanjem i zbog toga smo se smijali. Nijesam ga odmah razumio, ali je onda on bio dosta jasniji”, rekao je De Liht.

Ovaj fudbaler najviše se povezuje s prelaskom u Barselonu, ali veliki interes za njega pokazali su PSŽ, Juventus, Bajern i Mančester junajted. Ali, odluku će donijeti tek nakon odmora.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve