Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Sari stiže u Juventus s dva igrača

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

Foto: CG-fudbal.com

I Dan (3.6.2018)

17:45 Mauricio Sari je označio koja dva igrača Čelsija želi da dovede sa sobom u Juventusodmah nakon što bude i potvrđen kao nasljednik Maksa Alegrija.

60-godišnji Italijan je spreman da ode iz Čelsija nakon 10 turbulentnih mjeseci provedenih na klupi ekipe iz Londona.

Iako je tokom sezone ekipa igrala toplo-hlado, a Sari je bio na meti kritika uspio je izboriti plasman u Ligu šampiona i osvojiti Ligu Evrope.

Sari je, prema navodima britanske štampe, nakon osvajanja Lige Evrope čelnicima kluba saopštio da želi otići.

Bivši strateg Napolija je već obavio razgovore sa upravom Juventusa i osim detalja ugovora označio je dva igrača koja želi dovesti sa sobom.

Kako piše Tuttosport Sari je naglasio da želi sa sobom u Juventusu Emersona Palmierija i Gonzala Iguaina.

Iguain ima važeći ugovor sa torinskim klubom, ali Paratići i Nedved nisu razmišljali o tome da se on vrati u Juventus već su ga željeli prodati.

Da li će se to promijeniti dolaskom Sarija na klupu ‘bjankonera’ ostaje da se vidi.

15:48 Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola još jednom je otklonio sve dileme oko ostanaka na klupi tog tima i najavio da će na leto Građani krenuti od nule.

Foto: Irishtimes.com

Pep se u prethodnom periodu dovodio u vezu sa Juventusom, posle smjene Masimilijana Alegrija, ali do toga definitivno neće doći. Barem u ovom trenutku.

To je potvrdio i Gvardiola najavivši novu sezonu sa Sitijem u kojoj će pokušati da bude još uspješniji i pored trofeja na domaćoj sceni dođe do titule u Lige šampiona.

“Premijer liga je nevjerovatno teško takmičenje. Pet sjajnih timova se uvek bori za titulu. Zato sledeće sezone moramo da krenemo od nule i vidimo koliko možemo”, kazao je 47-godišnji Španac za Tutosport.

Pep je upitan i da prokomentariše osvojenu Ligu šampiona Liverpula, najvećeg rivala u Premijer ligi u sezoni za nama.

“Imamo prelijepog rivala u njima, veoma su snažni, a sad su i šampioni Evrope. Ipak, nijesu nam samo oni protivnici”, zaključio je Gvardiola.

Siti je u protekloj sezoni osvojio tripletu na domaćoj sceni – Premijer ligu, FA kup i Liga kup.

14:53 Siniša Mihajlović ostaće i u narednom periodu na klupi Bolonje. Ovu informaciju potvrdio je novi sportski direktor kluba sa “Dal Are” Valter Sabatini.

“Sa Mihajlovićem smo sve dogovorili. Potpisaće novi višegodišnji ugovor sa našim klubom. To znači da ćemo sljedeće sezone imati veće ambicije jer je to bio glavni uslov Mihajlovića”, rekao je Sabatini.

Srpski trener preuzeo je Bolonju u drugom dijelu sezone kada je bila u zoni ispadanja.

Serijom odličnih rezultata obezbijedio je mjesto u Seriji A i u sljedećoj sezoni.

14.00 Iako je već bio viđen u Barseloni, Adrijen Rabio bi karijeru mogao da nastavi u Mančester junajtedu.

Foto: Sportskacentrala.com

Činjenica da je Pari Sen Žermen napustio kao slobodan igrač stavila ga je u poziciju da traži odlične finansijske uslove.

Za “đavole” novac nije problem i spremni su da mu ponude 193 hiljade eura sedmično, uz bonus za potpis ugovora od pet miliona eura.

Rabio nije želio da potpiše novi ugovor sa Parižanima i zbog toga je sklonjen iz prvog tima.

Za klub iz glavnog grada Francuske odigrao je 227 utakmica i dao 24 gola.

12:01 Uprava novog fudbalskog šampiona Evrope Liverpula ponudiće novi dugoročni ugovor menadžeru Jirgenu Klopu, prenose engleski mediji.

Foto: Skysport.com

Njemački stručnjak ima ugovor do 2022, ali u klubu žele da ga nagrade posle sjajne sezone u kojoj je osvojena Liga šampina i osvojeno 97 bodova u Premijer ligi, bez obzira na to što taj istorijski učinak nije bio dovoljan za toliko željenu titulu.

Klop je u Liverpul stigao prije četiri godine iz Dortmunda, a prethodno je trenirao Majnc.

11:07 Uprava Partizana dogovorila je veliki posao sa Juventusom pošto je ugovorila transfer supertalentovanog štopera Strahinje Pavlovića.

Foto: Starsport.com

18-godišnji igrač će u redove italijanskog šampiona preći za pet miliona eura i potpisati petogodišnji ugovor, prenosi Tutosport.

Pavlovića odlikuje odlična igra lijevom nogom i sjajna skok,a mnogi ga porede sa Nemanjom Vidićem.

10:24 Kolumbijac Džejms Rodrigez nedavno je završio dvogodišnju pozajmicu iz Real Madrida u Bajernu iz Minehna.

Foto: Dailymail.co.uk

27- godišnji igrač vjerovatno će ovog ljeta karijeru nastaviti u Italiji, a u borbi za njegov potpis su dva kluba, Napoli i Juventus.

Trener Napolija Karlo Anćeloti radi na dovođenju Rodrigeza. Njih dvojica su ranije sarađivali u Real Madridu, kao i u Bajernu.

Međutim, njemački Bild piše da se umiješao Kristijano Ronaldo koji ga nagovara da se pridruži Juventusu. Preostaje da se vidi ko će biti novi trener kluba iz Torina i da li ima Rodrigeza na svojoj listi željenih pojačanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve