Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Megvajer postaje najskuplji defanzivac svijeta, Juventus prodaje golmana Perina

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XLIII DAN (15.07.2019)

17:35 Prema pisanjima nekoliko italijanskih medija, Juventus i Benfika bi trebali završiti posao oko transfera Matije Perina.

Foto: Sportsport.ba

26-godišnji italijanski golman je prošlog ljeta stigao iz Đenove u Torino za 12 miliona eura, a prošle sezone je bio zamjena za Vojčeha Šćešnog i nastupio je u samo devet utakmica u Seriji A.

Nakon dolaska Đanluiđija Bufona u Juventus, postalo je jasno da bi Perin mogao imati još manju minutažu.

Iako je on želio ostati u Italiji, dogovor sa Benfikom je prema informacijama već postignut i Juventus bi trebao dobiti 15 miliona eura od njegovog transfera.

U narednih nekoliko dana bi trebao obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor sa novim klubom.

15:05 Totenhem ne odustaje od Nikole Zaniola, a Romi je poslao zanimljivu ponudu za mladog fudbalera. Londonski klub spreman je da plati 40 miliona eura i “vučici” ustupi Tobija Aldervierelda.

Foto: Cdm.me

Na taj način bi osim novca Roma dobila i štopera, koji joj je potreban nakon odlaska Kostasa Manolasa.

Zaniolo je nezadovoljan finasijskim uslovima u Rimu, pa je ovo prilika da sve strane na kraju budu zadovoljne.

Mladi fudbaler upisao je i dva nastupa za seniorsku reprezentaciju Italije.

13:45 Oliver Tores od danas će i zvanično biti fudbaler Sevilje. Mladi vezista stiže iz Porta, koji će na ime obeštećenja zaraditi 12 miliona eura.

Foto: Cdm.me

Španski mediji prenose da će Tores potpisati petogodišnji ugovor sa klubom iz Andaluzije.

Tores je dijete Atletika iz Madrida, koji ga je pozajmljivao Viljarealu i Portu, sve dok prije dvije godine portugalski klub nije otkupio njegov ugovor.

Nastupao je za mlađe kategorije španske reprezentacije, ali još nije dobio priliku u najboljem nacionalnom timu.

10:40 Mančester junajted je veoma blizu da dovede defanzivca Lestera Harija Megvajera u bici koju je vodio sa Sitijem za ovog igrača.

Megvajer, Foto: Skysport.com

Đavoli su prihvatili da Lesteru za reprezentativca Engleske plate 80 miliona funti (90 miliona eura) i Megvajer bi sjutra trebalo da doputuje u Mančester na medicinski pregled prije potpisivanja ugovora.

Za Megvajera je zainteresovan i Mančester siti, međutim, Građani su Lisicama nudili „samo“ 70 miliona funti. Lester je pokušao da cijenu za 26-godišnjeg štopera podigne do 90 miliona. Nije u tome uspio, sa Junajtedom se „našli“ na 80 miliona.

Čim stavi potpis na ugovo sa Junajtedom, Megvajer će postati najskuplji defanzivac u istoriji fudbala.

08:13 Igrač Borusije iz Dortmunda Abdu Dialo narednih dana postaće novi igrač PSŽ-a, prenose francuski mediji.

Dialo, Foto: Clubcall.com

23-godišnji Dialo je bio standardan član prvog tima Borusije, ali je dolaskom Matsa Humelsa iz Bajerna odlučio da napusti redove njemačkog tima.

Lion je pored PSŽ-a pokazivao interes za njega i nedavno se pisalo da je u prednosti u odnosu na Parižane, ali će on sada ipak završiti u redovima prvaka Francuske.

“L'Equipe” piše da bi PSŽ trebao da plati 32 miliona eura Borusiji, a Dialo bi trebao da potpiše petogodišnji ugovor sa francuskim klubom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve