Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Juventus na korak od De Lihta, Inter ne odustaje od Lukakua

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XLIV DAN (16.07.2019)

17:10 Inter će još jednom pokušati da angažuje Romela Lukakua. Nakon svih dešavanja sa Maurom Ikardijem, izvjesno je da na tog igrača Konte ne računa za narednu sezonu.

Foto: Skysports.com

Zato je prioritet angažovati vrhunskog napadača.

Takvih slobodnih na tržištu nema puno, pa milanski klub nije odustao od Lukakua.

Iako početni pregovori nijesu prošli dobro Inter će pojačati ponudu.

Navodno su spremni da plate Belgijanca 60 miliona funti i da obećaju još novca kroz bonuse.

15:55 Arsenal će ovog ljeta biti veoma aktivan na tržištu, a sljedeće pojačanje bi uskoro trebalo da stigne iz Škotske. I to neće biti sve, uprkos skromnom budžetu “tobdžije” su zainteresovane za brojne fudbalere koji će podići kvalitet ekipe.

Foto: Antenam.net

Jedan od njih jeste i Dani Sebaljos koji nije u prvom planu u Real Madridu, pa je klub voljan da ga pusti na pozajmicu u trajanju od godinu dana, pišu ostrvski mediji.

Mnogi vjeruju da bi ovo bilo odlično rješenje za obje strane, Španac je briljirao na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za mlade i svakako bi predstavljao osvježenje u veznom redu Arsenala. Igrač je navodno jako zagrijan za ovakvu opciju.

Skaj sport saznaje da je klub iz sjevernog Londona krenuo u akciju kupovine fudbalera Gremija Evertona Soareša koji bi koštao negdje oko 30 miliona funti.

To je duplo manje od Vilfrida Zahe od kojeg u Arsenalu polako odustaju, 22-godišnji Brazilac se odlično pokazao na Kopa Americi gdje je proglašen za najboljeg igrača u finalu protiv Perua.

15:20 Barselona je u moru ogromnih trošenja dovela i jednog Japanca. Hiroki Abe novi je fudbaler katalonskog kluba.

Foto: Cdm.me

U pitanju je doskorašnji fudbaler Kašime koji ima veliki potencijal. Iako ima svega 20 godina bio je član japanske reprezentacije na Kopa Americi.

Bio je prošle sezone i zvanično najbolji mladi igrač japanske lige.

Ovo je praktično kupovina bez rizika za Barsu. Oni su naime platili samo 1,1 milion eura. Ukoliko Abe ispuni očekivanja onda će Barsa morati da plati do 100 miliona…

Zanimljivo da je i Real ovog ljeta doveo Japanca, veoma talentovanog Takefusa Kuboa.

11:14 Prema pisanju “Skaj Sporta”, Mančester junajted nudi Laciju 80 miliona za srpskog reprezentativca Sergeja Milinković – Savića.

Foto: Skysport.com

Najnovija ponuda sa Old Traforda iznosi 80 miliona eura, ali Lacio traži 100. Cijena 24-godišnjeg Milinković-Savića je za 20 miliona niža nego prošlog ljeta.

Srpski fudnaler se povezuje još s PSŽ-om, Interom i Juventusom, a njegov aktuelni ugovor s Laciom ističe u junu 2023. godine.

07:52 Talentovani štoper Matijas De Liht na korak je od prelaska u italijanski Juventus.

De Liht, Foto: Twitter

Italijanski transfer ekspert Đanluka Di Marcio javlja da su tokom dana otklonjene i posljednje prepeke za transfer.

Juventus je dostavio bankarske garancije na kojima je Ajaks insistirao i transfer je završen. Bjankoneri će platiti traženih 75.000.000 eura, a u tu sumu su uključeni i bonusi. Fiksni dio iznosi 70.000.000 eura, a kroz „lake bonuse“ Holanđanima ide još 5.000.000 eura.

De Liht će u utorak uveče doputovati u Torino, a već u srijedu će biti obavljeni ljekarski pregledi posle kojih slijedi potpis ugovora. Saradnja će biti ozvaničena na pet godina, a mladi Holanđanin će u Torinu zarađivati 12.000.000 eura po sezoni

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve