Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Ibrahimović se nudi Junajtedu, Arana iz Sevilje ide u Atalantu

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

28.08.2019

18:14 Zlatan Ibrahimović bi volio da ponovo zaigra u dresu Mančester junajteda. Legendarnom švedskom fudbaleru ugovor sa Los Anđeles Galaksijem ističe u septembru 2021. godine.

Ibrahimović, Foto: Cdm.me

“Lako bih mogao da opet zaigram u Premijer ligu. Ukoliko me Mančester junajted želi, tu sam”, rekao je Ibrahimović.

Zlatan pomno prati igre “đavola” na startu sezone. Prošlog vikenda je bodove sa “Old Traforda” odnio Kristal Palas.

“Da su iskoristili penal (promašio ga je Rašford), sve bi bilo drugačije. Ekipa nije imala sreće u toj utakmici. Engleska liga je specifična, igra se do posljednjeg trenutka”, istakao je Ibrahimović i dodao:

“U stalnom sam kontaktu sa Polom Pogbom. Savjetujem ga, ali neću vam reći šta mu govorim”, zaključio je Ibrahimović.

17:23 Atalanta je pobjedom otvorila novu sezonu Serije A, a sada željno iščekuje i premijerni nastup u Ligi šampiona.

Arana, Foto: Sportsport.ba

Tim iz Bergama je doveo i novo pojačanje i to u liku 22-godišnjeg Brazilca Giljermea Arane.

Atalanta je danas zvanično predstavila Aranu kao novog člana svoje ekipe, a on je u Bergamo stigao na pozajmicu iz Sevilje.

Ukoliko u Atalanti budu zadovoljni Aranom, koji može pokrivati nekoliko pozicija na lijevom boku, sljedećeg ljeta će moći otkupiti njegov ugovor za osam ili devet miliona eura, prenose italijanski mediji.

Ipak, ovaj 22-godišnji fudbaler je za trenera Gasperinija i Atalantu bio drugi izbor. Naime, Atalanta je odlučila realizovati njegov transfer tek nakon što nije uspjela dogoviriti dolazak Diega Laksalta iz Milana.

Treba istaći da je Sevilja u januaru 2018. dovela Aranu za 12 miliona eura iz Korintiansa, ali on od tada nije dobio pravu priliku u timu iz Andaluzije. Tako je do sada skupio tek 12 nastupa u La Ligi.

09:48 Hrvatski fudbaler Dejan Lovren napustiće elipu Liverpula.

Foto: Dailystar.co.uk

Lovren će nakon Lige 1 i Premieršipa igrati u Seriji A obzirom da je prema pisanju Sportskih novosti Roma naredna njegova stanica.

Vučica će štopera dovesti na pozajmicu s obaveznim otkupom koji će biti aktiviran nakon što Lovren odigra određeni broj utakmica.

Redsi su tražili 20 miliona, Roma je nudila 13 pa su se klubovi našli na sredini.

07:47 Portugalac Žoao Mario napustio je Inter i potpisao za Lokomotivu iz Moskve.

Foto: Twitter/Lokomotiva

On će narednu sezonu u Moskvi provesti kao pozajmljen igrač jer Antonio Konte na računa na njega u tekućoj sezoni.

“Neroazuri” su uložili četrdeset miliona eura u njega 2016. godine kada su ga doveli iz Sportinga, ako Rusi odluče da ga otkupe na kraju sezone moraće da ulože “svega” petnaest miliona eura.

Inače, Lokomotiva će igrati u Ligi šampiona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve