Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Van Bisak stiže u Junajted, Milan grubo odbio ponudu Barse za Romanjolija

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XIX DAN (21.06.2019)

17:20 Ljetnja saga je završena, Junajted će dobiti željeno pojačanje na desnom boku.

Foto: Goal.com

Naime, Kristal Palas je pristao u narednih 48 časova, Aron Van Bisaka koji je u Italiji sa mladom reprezentacijom Engleske bi trebalo da prođe ljekarske preglede i potpiše ugovor.

Sjajni mladi igrač Palasa koštaće “đavole” oko 67 miliona eura, postaće najskuplji bek u istoriji, srušiti rekord Kajla Vokera koji je za 55 miliona stigao iz Totehnema u Siti.

Junajted pregovara oko Van-Bisake već nekoliko neđelja, krenuli su od 50 miliona, ali je Palas glatko odbio ponudu.

Ostali su detalji, sam igrač je bio veoma motivisan, pritiskao Palas gdje je u počeo karijeru.

Vidjećemo šta su dalji potezi Solskjera, hoće li kupiti Mekgvajera za oko 90 miliona eura i time zatvoriti odbranu, kao i šta će se desiti sa veznim redom i golmanom, pošto De Hea i Pogba žele da odu.

16:40 Barselona je planirala da dovede Alesija Romanjolija, ali sve je ostalo na planovima i željama katalonskog kluba.

Barcelona je, navodi se, poslala 40 miliona eura ponudu Milanu za kapitena Romanjolija.

Tuttosport tvrdi da je Milan grubo odgovorio na upit iz Barcelone, poručivši da transfer ne dolazi u obzir.

Dvadesetčetverogodišnjak je jedan od ključnih igrača iz Milana, a sa klubom ima dogovor do 2022. godine.

Romanjoli će i naredne sezone biti lider Milanove odbrane, samo je pitanje s kime će igrati u tandemu.

Romanjoli je 2015. godine u Milan došao iz Rome za samo dva miliona eura, a na San Siru ga danas obožavaju. Osim za Romu, igrao je i za Samdoriju kao pozajmljen igrač.

15:54 Real Madrid ovog ljeta neće pustiti Hamesa Rodrigesa na pozajmicu. Španski mediji prenose da Madriđanima više ne odgovara takav vid saradnje sa drugim klubovima.

Foto: Cdm.me

Oni žele da prodaju Kolumbijca!

Napoli je zainteresovan za ovog igrača, ali je ideja bila da stigne Rodriges na pozajmicu.

Sada je pitanje hoće li moći Napolitanci da isprate želje Reala kada govorimo o cijeni.

Bajern Minhen je mogao za 42 miliona eura da otkupi ugovor od Reala, ali to neće uraditi.

Sada se čeka Napoli ili će Real morati da traži neki treći klub, pošto Kolumbijac ima ugovor do 2021.

14:42 Legendarni golman Peter Čeh, već se vratio u Čelsi. Češki čuvar mreže biće savjetnik i to kroz funkciju tehničkog direktora kluba.

“Petrov primarni posao biće da daje savjete u svim fudbalskim pitanjima u klubu, a očekuje se da pomogne i po pitanju odnosa između prvog i ostalih timova, kako bi sve funkcionisalo zajedno”, navodi se u saopštenju.

Čeh je 11 godina bio golman Čelsija.

“Privilegovan sam što sam dobio ovu priliku, želim da pomognem klubu da stvori sve uslove kako bi se i dalje ostvarivali uspjesi na koje smo navikli u posljednjih 15 godina. Radujem se novim izazovima i nadam se da ću svoje znanje i iskustvo iskoristiti na pravi način”, kazao je Čeh.

13:56 Grbalj u tišini i miru razmišlja kome da produži ugovor od igrača iz prošle sezone, ali dok to ne odluči, dogovorio je saradnju sa 25-godišnjim Cetinjaninom golman Mićo Perović je novi igrač “trikolora”.

Foto: Cdm.me

Perović je u Grbalj stigao iz Lovćena koji se vratio u Drugu ligu, a prvoligaš iz Radanovića je treći klub u karijeri čuvara mreže, poslije pomenutog Lovćena i Cetinja.

Golman iz prijestonice je prethodne sezone dres prijestoničana nosio na 27 utakmica.

13:20 Igrao je za Crvenu stijenu, Zetu, Bratstvo i OFK Titograd, a sada je došlo vrijeme za Kom Miloš Radulović je novi defanzivac povratnika u Telekom 1. CFL.

Foto: Ofktitograd.me

Dvadesetosmogodišnji štoper je napustio tabor “romantičara” poslije četiri sezone, pa se klubu sa Zlatice pridružio kao slobodan igrač.

Radulović je prethodne sezone uglavnom bio alternativa u OFK Titogradu, a u dresu tima sa Starog aerodroma je sakupio 22 utakmice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve