Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Bejl definitivno napušta Real, Silva prelazi u Monako

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XLIX DAN (21.07.2019)

17:22 Portugalski reprezentativac Andre Silva nastaviće karijeru u Monaku. Klub iz Kneževine će na ime obeštećenje izdvojiti 30 miliona eura i uplatiti na račun Milana.

Foto: Cdm.me

Mladi napadač potpisaće petogodišnji ugovor.

Andre Silva se nije nametnuo na San Siru iako je pretprošlog ljeta doveden kao veliko pojačanje.

Minule sezone igrao je pristojno na pozajmici u Sevilji, te na 40 utakmica u svim takmičenjim dao 11 golova.

Milan će u tekućem prelaznom roku probati da proda i Patrika Kutronea i uporedo se posveti dovođenju Anhela Koreje, napadača madridskog Atletika.

13:45 Geret Bejl je nepoželjan u Real Madridu, a trener Zinedin Zidan definitivno ne računa na njega. Francuski stručnjak je izostavio Bejla sa spiska igrača za prijateljski meč protiv Bajern Minhena, a po završetku tog susreta Zidan je govorio o Velšaninu:
Geret Bejl
“Bejl nije nastupao na meču protiv Bajerna, jer je vrlo blizu odlaska. Klub pregovora oko njegovog transfera. Nadamo se da će se to brzo dogoditi, jer je to najbolja opcija za sve”, rekao je Zidan.

Trener Real Madrida naveo je da klub poslije razočaravajućih rezultata prošle sezone mora da napravi promjene i da je odlazak Bejla upravo korak na tom putu.

“Stvari u klubu moraju da se mijenjaju. Jedna od njih je i odlazak Bejla. Protiv njega nemam ništa lično, već je vrijeme da se naprave promjene. Trener je taj koji mora da rješava stvari, donosi odluke i pravi promjene. Odlazak je odluka trenera, ali svakako je igrač dobro upoznat sa tom situacijom. Ono što je izvjesno je da će se situacija promijeniti, za 24 ili 48 sati, ali će se promijeniti, i to je dobro za sve”, zaključio je Zidan.

Real Madrid je jutros u Hjustonu izgubio od Bajerna 3:1.

12:10 Golman Mančester junajteda David de Hea potpisaće novi ugovor sa tim klubom, prenosi Skaj sport.

Foto: Dailypost.com

Nedjeljna plata koja će zadržati golmana španske reprezentacije na Old Trafordu iznosiće između 390 i 420 hiljada eura. Tako će Španac postati najplaćeniji golman svijeta.

Pregovori oko sastavljanja novog ugovora sa 28-godišnjim Madriđaninom trajali su oko jedne godine, a dvije strane su na vrijeme postigle dogovor, budući da De Hei aktuelni ugovor ističe krajem sljedeće sezone.

De Hea je u Junajted stigao prije osam godina i od tada je čak četiri puta biran za najboljeg igrača tima u sezoni.

10:30 Fudbaler Intera Ivan perišić blizu je odlaska iz tog kluba nakon poraza od Mančester junajteda u prijateljskom meču.

Perišić, Foto: Metro.co.uk

Junajted je slavio sa minimalnih 1:0, a mogućnost Perišićevog odlaska najavio je trener Antonio Konte.

“On ne može da igra ulogu koju ja tražim od njega. Pokušao sam da ga koristim kao lijevog spoljnjeg igrača u formaciji 3-5-2, ipak, mogu da ga koristim samo kao napadača”, rekao je Konte nakon meča.

Nije isključeno da će Inter ponuditi Perišića Mančester Junajtedu u najnovijoj ponudi za Romelua Lukakua.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve