Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Nedved potvrdio ponude za Dibalu, Origi ide u Tursku

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

LIX DAN (30.07.2019)

17:46 Divok Origi bio je jedan od junaka Liverpula u prošloj sezoni. Origi je zabijao važne golove za Redse u Ligi šampiona na putu do titule prošle sezone i bio je junak protiv Barselone u polufinalu, ali sada bi mogao napustiti Enfild.

Foto: Cdm.me

Kako javlja novinar turskog Milijeta, Alihan Telatar, tamošnji prvoligaš Rizespor je dogovorio osobne uslove sa Origijem, no sada mora da postigne dogovor i sa Liverpulom o jednogodišnjoj pozajmici.

Dimitrios Čacisaias, Nil De Pau, Baris Alici, Erdinc Karakas, Tarik Cetin, Ismael Diomande, Amedej Vetrih i Oguz Kagan već su potpisali ovog ljeta za Rizespor, a dolazak Origija bi bio prava senzacija.

Liverpul se još nije oglašavao povodom ovih navoda, a Origi je prošle sezone postigao osam golova na 22 meča.

Belgijanac nema mjesta u timu Jirgena Klopa, igrao je prošlih sezona na pozajmicama u Lilu i Volfsburgu, ali nakon golova u prošloj sezoni postoji mogućnost da ga Njemac zadrži u timu i da mu da veću minutažu.

16:28 Juventus je pristao da proda talentovanog napadača Mojeza Kena. Mladi italijanski reprezentativac karijeru će nastaviti u Evertonu.

Foto: Cdm.me

Juventus će od ovog transfera dobiti 40 miliona eura.

Italijanski mediji vjeruju da je to dio pokušaja torinskih crno-bijelih da angažuju vrhunskog napadača.

Prva opcija je Mauro Ikardi, druga Romelu Lukaku.

Ken će potpisati petogodišnji ugovor sa Evertonom vrijedan tri miliona po sezoni.

Juve će imati pravo kupovine, ako bude želio da vrati ovog igrača.

14:12 Potpredsjednik Juventusa Pavel Nedved potvrdio je da su u klub iz Torina stigle ponude za Paula Dibalu. Argentinac želi da ostane u taboru prvaka Italije, ali je neizvjesno šta će se desiti do kraja prelaznog roka.

Foto: 90min.com

“Istina je, dobili smo ponude za Dibalu. Sada je na nama iz kluba da ih razmotrimo i donesemo konačnu odluku”, rekao je čuveni Čeh.

Dibala je navodno novom treneru Mauriciju Sariju rekao da želi da se bori za mjesto u timu sljedeće sezone.

Za njega se posljednjih dana najviše interesuje Totenhem, a spekuliše se da je vicešampion Evrope spreman da za njegov dolazak plati 90 miliona eura.

13:46 Fudbaler Sasuola Kevin Princ Boateng na putu je da se preseli u Fiorentinu. Sportitalia prenosi da je dogovor veoma blizu i da je u načelu prihvatio uslove kluba iz Firence.

Foto: Cdm.me

Reprezentativac Gane vratio se redove člana Serije A, nakon šestomjesečne pozajmice u Barseloni.

Tamo nije uspio da se ozbiljnije nametne, pa je trener Ernesto Valverde odlučio da ga vrati u Sasuolo.

Boateng je imao bogatu internacionalnu karijeru tokom koje je igrao i za Milan, Šalke, Ajntraht, Borusiju Dortmund, Totenhem.

11:40 Pari Sen Žermen je zvanično predstavio novo pojačanje. U pitanju je Idrisa Gej, vezista koji je na Park Prinčeva stigao iz Evertona.

Gej, Foto: Metro.co.uk

Gej je potpisao ugovot do 30. juna 2023. godine. Dakle, parafirao je ugovor na četiri godine što pokazuje da je on PSŽ-ovo dugoročno rješenje.

https://twitter.com/PSG_English/status/1156118952453578752

Skaj Sport i ostali inostrani mediji kažu da je Pari Sen Žermen za Senegalca iskeširao 29.000.000 funti, što je oko 34.000.000 evra. RMC piše da je u pitanju ugovor od 30.000.000 plus 2.000.000 na ime bonusa.

Radi se o defanzivnom vezisti, igraču profila Ngoloa Kantea ili ranije čuvenog Makelelea. Vidjećemo kako će se snaći u PSŽ-u kod Tomasa Tuhela.

07:49 Mnogi klubovi širom Evrope voljeli bi u svojim redovima da vide napadača Kristal Palasa Vilfreda Zahu.

Zaha, Foto: Sportsmole.co.uk

Ipak, u Evertonu su se javili da opovrgnu tvrdnje medija prema kojima su za fudbalera sa Obale Slonovače ponudili 60 miliona eura i Dženka Tosun.

U Evertonovom saopštenju kažu da je preuranjeno govoriti o takvim ponudama, ali su otkrili da su tokom vikenda poslali ponudu londonskom timu, ali da je ona odbijena.

Arsenal je bio jedan od timova koji je bio zainteresovan za Zahu, ali je polse dovođenja ofanzivca francuskog Lila – Pepea, zantno manje izgledno da će i reprezentativac Obale Slonovače na „Emirejts.“

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve