Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: De Liht zvanično u Juventusu, Falkao blizu Galatasaraja!

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XLVI DAN (18.07.2019)

16:50 Turski klub Galatasaraj je za sada napravio ozbiljne poteze u trenutnom prelaznom roku.

Foto: Pasionfutbol.com

Klub iz Istanbula je već doveo Rajana Babela, danas je potvrđena pozajmica Serija iz Fulama, Francuz je prihvatio jednogodišnji boravak u Turskoj iako su se za njega navodno interesovali klubovi poput Milana i Intera.

Sada ,po pisanju turskih medija, se sprema pravi bum, a to je dolazak Falkaa!

Kolumbijski napadač je od dolaska u Monako više kumovao sa povredama nego što je igrao, ali nema sumnje da tridesttrogodišnji Kolumbijac i dalje posjeduje kvalitet.

10:50 Dosadašnji kapiten fudbalera Ajaksa Matijs de Liht zvanično je postao novi član Juventusa u transferu vrednom ukupno 85,5 miliona evra, potvrdio je torinski velikan.

Foto: Twitter.com

Ajaksu za obeštećenje slijedi 75 miliona, a 10,5 miliona ide na račun poznatog menadžera Mina Rajole.

De Liht je juče obavio ljekarske preglede i kasnije potpisao petogodišnji ugovor prema kojem će imati platu od 7,5 miliona eura po sezoni, a koja bi mogla da bude više za čak 4,5 ukoliko se ispune određeni bonusi.

https://twitter.com/juventusfc/status/1151746984988041216

Najtalentovaniji štoper svijeta odlučio je da je za njega najbolje da karijeru nastavi u Juventusu ispred ponuda Barselone, Mančester Junajteda, minhenskog Bajerna i Pari Sen Žermena.

Dvadesetogodišnji de Liht je transfer u redove prvaka Italije obezbijedio posle sjajne sezone u dresu Ajaksa i “duple krune” u Holandiji, ali i mjesta u polufinalu Lige šampiona baš eliminacijom Juventusa.

07:20 Brazilski as Nejmar ovpg lejta se konstantno povezuje sa povratkom u Barselonu.

Nejmar, Foto: As.com

Ipak, u srijedu uveče pojavila se bombastična informacija da bi Nejmar mogao da se preseli u Juventus.

Otac i menadžer fudbalera PSŽ Nejmar da Silva Santos imao je sastanak sa sportskim direktorom kluba iz Torina Fabijom Paratičijem, prenosi Rai Sport. Razgovor je bio isključivo informativan.

https://twitter.com/ESPNagora/status/1151606796039200768?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1151606796039200768&ref_url=http%3A%2F%2Fsportklub.rs%2FFudbal%2FPrimera%2Fa292746-Saga-oko-Nejmara-moguc-odlazak-u-Juventus.html

Potpisivanje Nejmara nije prioritet za Juventus, ali Stara dama neće propustiti priliku da angažuje Brazilca ukoliko proceni da je njegovo dovođenje ekonomski korisno.

Juventus je u ljetnjem prelaznom roku već doveo Matejsa de Lihta, Adrijena Rabioa, Arona Ramzija, Đanluiđija Bufona, Luku Pelegrinija, Kristijana Romera i Meriha Demirela.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve