Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Nejmar jasan o ponudi Reala, Riberi pregovara s Lokomotivom iz Moskve

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

10.08.2019

17:07 Frenk Riberi još uvijek neće okačiti kopačke o klin, ali nije poznato gdje će nastaviti karijeru. Iskusni Francuz je krajem sezone napustio Bajern poslije 12 godina igranja u dresu njemačkog velikana, a sada čeka na pravu ponudu.

Frenk Riberi

Postoji dosta klubova koji su spremni da angažuju Riberija, bilo je i pozivan izvan Evrope, no trenutno Riberi razmišlja o ostanku u nekoj od evropskih liga.

Trenutno su se pojavile glasine da bi karijeru mogao da nastavi u PSV-u na nagovor bivšeg saigrača Marka van Bomela, ali pitanje je može li holandski tim da ispuni Riberijeve zahtjeve.

U PSV-u su uvjereni kako bi Riberi, iako danas u poznim igračkim godinama, bio veliko pojačanje za njihov tim i ujedno glavni adut u pohodu na šampionski naslov koje je ljetos nakon četiri sezone osvojio Ajaks.

Međutim, posljednje informacije govore da Riberi pregovara i sa ruskim velikanom Lokomotivom iz Moskve.

U svakom slučaju, Riberi će morati pametno da izabere svoj naredni klub.

16:25 PSŽ ponovo želi perspektivnog golmana Đanluiđija Donarumu. Donaruma je nedavno donio odluku da ostaje u Milanu iako bi u PSŽ-u mogao da zaradi pravo bogatstvo, ali Parižani ne odustaju od reprezentativca Italije.

Donaruma, Foto: Sportsport.ba

Milanov najvrjedniji igrač i ujedno produkt akademije “Rosonera” ima cijenu od oko 60 miliona eura i PSŽ je spreman to da plati.

Doduše, PSŽ je ranije pokušavao da dovede Donarumu tako što je Milanu uz novac nudio i Alfonsea Areolu, ali na San Siru su željeli isključivo novac.

Trener PSŽ-a Tuhel danas je popodne održao konferenciju za novinare na kojoj je potvrdio da se Nejmar ne nalazi u sastavu protiv Nimesa, a upitan je i o situaciji s golmanima.

“Na Areoli je da dokaže da je sada dostojan borbe za broj jedan, da pokaže kako se može poboljšati i preuzeti odgovornost, ali očito će klub poput PSŽ-a uvijek biti budan na tržištu transfera”.

Tuhela su u francuskim i talijanskim medijima posebno pitali o glasinama o Donarumi.

“Ne govorim o igračima iz drugih klubova”, diplomatski je odgovorio.

Kako stvari stoje, PSŽ kreće u završni napad, ali Milan neće lako pristati na prodaju svog prvog golmana koji je planiran i za narednu sezonu u kojoj će italijanski slavni klub pokušati da se konačno domogne jednog od prva četiri mjesta i plasmana u Ligu šampiona.

14:54 Real je ponudio Pari Sen Žermenu 200 miliona eura za Nejmara, ali je Brazilac dao jasan odgovor klubu iz Pariza na mogućnost da se preseli u Madrid. Katalonski “Sport” prenosi da je Nejmar saopštio čelnicima “svetaca” da ga zanima isključivo povratak u Barselonu.

Nejmar, Foto: Psg.fr

Jasno je da klub sa “Kamp Nou” stadiona nije u mogućnosti da ovog ljeta ponudi toliki novac za bivšeg igrača, što je pokušao da iskoristi najveći rival.

Ipak, Nejmar se kaje što je uopšte napuštao Barselonu i ne želi da pojača redove giganta iz Madrida.

U Barseloni se nadaju da bi do kraja avgusta mogli da pronađu formulu po kojoj bi se reprezentativac Brazila ponovo našao u dresu “blaugrane”.

Njega je prije dvije godine PSŽ platio rekordnih 222 miliona eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve