Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Dibala neće u Junajted, hoće u Inter, Vila dovela 12. pojačanje

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

LXI DAN (01.08.2019)

14:40 Ekipa iz Birmingema vratila se u elitni rang nakon poduge pauze, a čine i sve u svojoj moći da u njemu i ostanu. Zbog toga su riješili da značajno pojačaju svoj igrački kadar, pa su doveli veliki broj novih igrača.
Najpre su otkupili ugovore Kortnija Hausa, Tajrona Mingsa i Anvara El Gazija, a onda su krenuli redom.

Iskusni Tom Hiton je doveden iz Barnlija, Španac Hota iz Birmingema, po nalogu trenera Dina Smita, zatim Engels iz Remsa, Vesli iz Briža, mladi Ezri Konsa iz Brentforda, Daglas Luiz iz Mančester sitija, Met Target iz Sautemptona, a potom i Egipćanin Trezege iz Kasimpaše.

foto transfermartk.co.uk

Još se ne zaustavljaju, kako je Vesliju iz Briža stiglo društvo u vidu Marvelusa Nakambe.

Ovaj 25-godišnji vezista je evropsku karijeru počeo u Nansiju, igrao je potom za Viteze, prije nego što je stigao u Briž, sa kojim je igrao i Ligu šampiona. Na reprezentativnom nivou predstavlja Zimbabve, za koji je igrao na minulom Kupu afričkih nacija.

Nastupa na poziciji zadnjeg veznog, zvanično je i predstavljen na “Vila parku”, a plaćen je oko 12 miliona evra.

11:24 Napadač Juventusa Paulo Dibala nema nameru da ide u Mančester Junajted u zamenu za Romelua Lukakua, već da pređe u redove velikog rivala Intera, prenose italijanski mediji.

Foto: Skxsport.com

Rai Sport i Tutomerkato navode da Dibala želi da ostane u Italiji, ali da Torino zamijeni za Milano.

Ključni čovjek u poslu je direktor “neroazura” Ðuzepe Marota, koji je svojevremeno napravio pravi potez i doveo baš argentinskog fudbalera u Juventus iz Palerma.

Iako klub sa Old Traforda nudi Dibali duplo veću platu, odnosno oko 15 miliona eura godišnje, igrač neće da bude dio razmjene za Lukakua, koga je upravo Inter pikirao kao prvu želju u prelaznom roku.

08:23 Meksikanac Irving Lozano želja je Napolija, prenosi “Calcio24.com”.

Foto: Goal.com

Uzdanica PSV-a, koji je prije par noći izbačen iz kvalifikacija za Ligu šampiona, sada je za korak bliže italijanskom klubu.

Navodno otkupna klauzula iznosi 35 miliona eura, ukoliko se ne računa procenat od transfera koji bi išao Lozanovom bivšem klubu Pačuki.

Ukupno bi Napoli Lozana mogao dobiti za 42 miliona eura.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve