Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Sebaljos pojačao Arsenal, Sergej definitivno u Junajtedu

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

LIII DAN (25.07.2019)

16:58 Fudbaler Real Madrida Dani Sebaljos postao je novi član Arsenala čiji će dres nositi narednih godinu dana kao pozajmljen igrač.

Foto: Antenam.net

U dogovoru između dvije ekipe nema fiksne otkupne klauzule što bi moglo da znači da “kraljevski klub” računa na mladog reprezentativca Španije u budućnosti.

14:57 Bivši mladi reprezentativac Crne Gore Andrija Vukčević, karijeru će nastaviti u Beverenu.

foto FSCG

On će u tabor belgijskog prvoligaša doći iz subotičkog Spartaka, koji će zaraditi 250 hiljada eura od ovog transfera.

Vukčević će biti saigrač Stefanu Miloševiću, koji je zimus iz Iskre stigao u Beveren.

Andrija Vukčević karijeru je počeo u Budućnosti, a potom je prešao u špansku Sevilju.

Tamo nije dobio pravu priliku, pa se preselio u Suboticu, iz koje se sada seli u Belgiju.

11:49 Argentinski defanzivni fudbaler Nikolas Otamendi mogao bi do kraja ljetnjeg prelaznog roka da pojača ekipu Milana.

Foto: Twitter

Čelnici Milana već neko vrijeme traže fudbalere kojima bi mogli da pojačaju svoju poslednju liniju i posle spekulacija o dolasku Matije Nastasića i Dejana Lovrena, čini se da je slovo spalo na Nikolasa Otamendija.

Otamendi je član Mančester Sitija i prema pisanju italijanske štampe njegova cijena bi bila 30 miliona eura, što za Paola Maldinija i Zvonimira Bobana ne predstavlja preveliku prepreku.

Otamendi ima 31 godinu a među „građane“ je došao iz Valensije u avgustu 2015. godine za 44,6 miliona eura i prije toga je nastupao za Porto. Svoju profesionalnu karijeru je započeo u argentisnkom Velezu.

11:03 Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić gotovo sigurno će od naredne sezone igrati za Mančester Junajted, pošto se njegov agent Mateja Kežman nalazi na Ostrvu na završnim pregovorima sa Crvenim đavolima, prenosi Sport klub pozivajući se na italijansku Gazetu.

 

Foto: Twitter

Cio posao mogao bi da dostigne sumu od čitavih 90 miliona eura. Navodno, 75 će odmah pripasti Laciju, dok bi preostalih 15 nebeskoplavi mogli da dobiju kroz bonuse u zavisnosti od Sergejevih igara na Old Trafordu.

Dužina ugovora koji će Srbin potpisati za sad nije precizirana, ali prema navodima Gazete 24-godišnji vezista će godišnje zarađivati 5.8 miliona eura.

Na taj način, saga oko budućnosti Milinković-Savića trebalo bi da bude okončana posle duže vremena. Od prošlog ljeta se reprezentativac Srbije dovodi u vezu sa mnogobrojnim elitnim klubovima Evrope. Između ostalog, bilo je priča i o Pari Sen Žermenu, Juventusu i Milanu.

08:04 Francuski Monako pokazuje interesovanje za Ivana Perišića nakon što ga je Antonio Konte praktično otpisao u Interu.

Foto: Givemesport

Nekoliko italijanskih medija je danas prenijelo informaciju da je Perišić na radaru Monaka, iako je njegova želja da ode u Premijer ligu.

https://twitter.com/TempsAddiOff/status/1154122234073702401?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1154122234073702401&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsport.ba%2Ffudbal%2Fmonaco-zeli-perisica-ali-drugi-klub-smatra-da-ima-asa-u-rukavu-kojim-ce-ga-nagovoriti-da-potpise%2F327149

Ipak, iako je trenutna cijena 30-godišnjeg Hrvata 30 miliona eura, Inter za njega želi dobiti 40 miliona što bi mogao biti problem za mnoge klubove koji ga žele.

Perišić je 2015. godine stigao iz Volfsburga u Inter za 19 miliona eura i od tada je odigrao 163 utakmice za Neroazure i postigao je 40 golova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve