Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Barselona sprema 160 miliona eura za povratak Nejmara, Marsej i Inter u trci za Vidala

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

27.08.2019

18:14 Saga o odlasku Nejmara iz Pari Sen Žermena mogla bi uskoro da dobije epilog. “Mundo deportivo” prenosi da je klub iz Pariza pristao da proda najboljeg igrača Barseloni za 160 miliona eura.

Nejmar, Foto: As.com

Katalonski klub bi pomenutu sumu trebalo da isplati u dvije rate.

Nejmar je imao veliku želju da opet zaigra sa prijateljima, Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom.

Odavno se spekulisalo da se pokajao što je uopšte napustio “Kamp Nou” stadion prije dvije godine.

Za njega su “sveci” platili Barseloni 222 miliona eura u ljeto 2017.

15:27 Iskusni napadač Emanuel Adebajor karijeru će i definitivno nastaviti u Kajserisporu.

Adebajor, Foto: Sportsport.ba

Otkako je napustio Bašakšehir ime ovog 35-godišnjeg fudbalera se dovodilo u vezu sa nekoliko klubova, a izbor je na kraju pao na Kajserispor s kojim je potpisao ugovor na jednu godinu.

Svečanost potpisivanja ugovora je održana u sportskom kompleksu Kajserispora, a nakon što je realizovan transfer zadovoljstvo nije skrivao ni sam Adebajor.

“Ovo je liga koju poznajem veoma dobro, sretan sam što sam ovdje. Samo zajedništvom možemo napraviti nešto, želim dati pozitivan doprinos velikom kvalitetu u ovom klubu”, izjavio je Adebajor.

U Kajserisporu su uvjereni da su dolaskom Adebajora dobili veliko pojačanje u navalnom redu, a transfer je izazvao euforiju i među navijačima, koji su ga odmah po dolasku u grad okupirali kako bi se fotografisali s njim i poželjeli mu dobrodošlicu.

Iza Adebayora je veoma bogata karijera. Igrao je za Mec, Kristal Palas, Monako, Mančester Siti, Real Madrid, zatim Arsenal u kojem je ujedno i ostavio najveći trag.

11:05 Milanski Inter na pragu je dolaska dvojice pojačanje, Kristijana Biragija iz Fiorentine i Aleksisa Sančeza iz Mančester Junajteda, prenose italijanski mediji.

Foto: Fourfourtwo

Sančez bi sa Old Traforda došao na pozajmicu, koja će biti plaćena pet miliona eura, sa opcijom otkupa, dok će “neroazuri” za transfer italijanskog reprezentativca da plate 20 miliona eura.

Italijanski velikan će zato Žoaa Marija da proslijedi na pozajmicu u moskovsku Lokomotivu, a vjerovatno i Dalberta u Fiorentinu.

07: 48 Iako već u poznim igračkim godinama, Arturo Vidal je i dalje interesantan mnogim klubovima.

Vidal, Foto: Barcablaugranes.com

Kako piše katalonski Sport, Vidal bi u finišu prelaznog roka mogao da napusti Barselonu.

Za nejga su zainteresovana dva kluba. Još od ranije se pominjao Inter, a sada je u priči i francuski Marsej.

Navodno je Luis Gustavo jako blizu napuštanja Marseja što bi ostavilo ogromnu prazninu u veznom redu francuskog velikana, a Andre Vilaš-Boaš upravo u Vidalu vidi idealnu zamjenu. Istina, vjeruje se da bi Vidal u slučaju napuštanja Barse preferirao odlazak u Italiju.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve