Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Runi zvanično stiže u Derbi kao trener i igrač, Zidan po svaku cijenu želi Pogbu

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

06.08.2019

18:10 Vejn Runi dogovorio je dolazak u Derbi, potvrdio je član engleskog Čempionšipa. Bivši engleski reprezentativac timu će se pridružiti u januaru, a ugovor je potpisao do ljeta 2021. uz mogućnost da bude produžen za još 12 mjeseci.

Runi, Foto: Cdm.me

Runi će istovremeno biti trener u stručnom štabu menadžera Filipa Kokua, kao i igrač kluba koji ima ambicije da se vrati u Premijer ligu.

“Izuzetno sam uzbuđen zbog prilike koju mi je ukazao derbi. Željno iščekujem da se pridružim stručnom štabu Filipa Kokua, kao i budućim saigračima na treningu”, rekao je Runi.

Iskusni napadač će do kraja 2019. godine igrati za DC Junajted.

Prethodno je sa uspjehom nosio dres Evertona i Mančester junajteda.

16:46 Filipe Kutinjo igraće sljedeće sezone u Arsenalu, kao pozajmljeni fudbaler Barselone, prenosi “L’Ekip”. Dva kluba dogovorila su pozajmicu prošlog vikenda u Kataloniji, gdje su “tobdžije” gostovale timu Ernesta Valverdea na “Trofeju Gamper”.

Kutinjo, Foto: Pinterest.com

Direktor Arsenala Raul Sanljehi je u dobrim odnosima sa čelnicima Barselone, što je iskoristio da angažuje Brazilca.

Kutinjo se nije proslavio otkako je stigao kao veliko pojačanje na “Kamp Nou” stadion.

Odavno se spekuliše da će promijeniti sredinu, a biće zanimljivo kako će na ovaj transfer reagovati navijači Liverpula, kluba u kojem je pružao najbolje partije u karijeri.

Ima iskustvo igranja u Premijer ligi i sigurno bi za tim Unaja Emerija bio veliko pojačanje.

15:35 Dugogodišnji fudbaler Arsenala Loran Košćelni, karijeru će nastaviti u Francuskoj. Iskusni štoper dogovorio je prelazak u Bordo, a klubu iz Londona će ima obeštećenja pripasti pet miliona eura.

Košćelni, Foto: Cdm.me

Košćelni je odbio da ide na turneju sa “tobdžijama” u Sjedinjene AMeričke Države, jer je po svaku cijenu želio da napusti klub.

Iako su se čelnici Arsenala tome protivili, na kraju su ipak popustili i dozvolili mu da se vrati u domovinu.

Ostalo je još da Košćelni prođe ljekarske preglede i potpiše ugovor.

14:39 Trener Reala Zinedin Zidan zatražio je od predsjednika kluba Florentina Pereza da svim silama pokuša da u Madrid dovede Pola Pogbu.

Pogba, Foto: Cdm.me

Španski mediji prenose da je francuski stručnjak zadovoljan ostatkom tima, ali da mu igrač Mančester junajteda treba, kako bi sklopio mozaik.

Već neko vrijeme spekuliše se da bi Pogba mogao da se preseli na “Santjago Bernabeu” stadion.

Prije nekoliko dana odbio je da putuje sa ekipom na prijateljski meč sa Milanom.

Tada je menadžer Ole Gunar Solskjer saopštio da nije igrao zbog problema sa leđima, da bi potom Pogba nastupio za mladi tim “đavola”.

Real je tokom priprema imao dosta problema na sredini terena, što je glavni razlog zbog kojeg Zidan po svaku cijenu želi zemljaka u svom timu.

14:21 Arturo Vidal priključio se pripremama Barselone za novu sezonu, ali bi uskoro mogao da promijeni sredinu.

Vidal, Foto: Fcbarcelona.com

Za borbenog Čileanca ozbiljno je zainteresovan trener Intera Antonio Konte.

Spekuliše se da bi Vidal mogao da dođe na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa ugovora na kraju sljedeće sezone.

Vidal je prošle godine pružao solidne partije u dresu Barselone, ali je katalonski klub u međuvremenu pojačao vezni red i teško bi se izborio za minutažu.

Ima iskustvo igranja u Italiji, gdje je sa velikim uspjehom nastupao za Juventus. Tada je sarađivao upravo sa sadašnjim strategom “neroazura” Antonijom Konteom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve