Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Real doveo japanskog Mesija, Talentovani Joveljić potpisao za Ajtraht

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

Foto: Cdm.me

XII DAN (14.06.2019)

17:08 Takefusa Kubo, jedan od najtalentovanijih azijskih fudbalera, novi je igrač Real Madrida. Riječ je o 18-godišnjem ofanzivcu koji posjeduje izvanrednu tehniku, zbog čega je prozvan “japanski Mesi”.

U redove kraljevskog kluba stiže iz Tokija, koji će na ime obeštećenja zaraditi dva miliona eura.

Kubo je novopečeni reprezentativac “samuraja”, a poziv u državni tim zaslužio je izvanrednim partijama u Džej ligi.

Interesantno je da je Kubo nekada bio velika nada Barselone, ali je morao da se vrati u domovinu zbog neadekvatno odrađene dokumentacije u cilju ispunjena pravila o transferima maloljetnika.

On će naredne sezone igrati za Real Madrid B, s tim da će po potrebi biti na raspolaganju i Zinedinu Zidanu.

16:18 Luka Jović je prošlost, Dejan Joveljić budućnost Ajntrahta iz Frankfurta. Njemački bundesligaš angažovao je velikog talenta Crvene zvezde za četiri miliona eura, a beogradskom klubu će pripasti i deset odsto od sljedećeg transfera.

Foto: Cdm.me

Joveljić uskoro puni 20 godina, igra na poziciji napadača, a mnogi stručnjaci mu predviđaju uspješnu karijeru.

On je potpisao petogodišnji ugovor sa Ajntrahtom.

Za prvi tim Crvene zvezde je odigrao tek 28 mečeva i postigao 14 golova uz dvije asistencije.

14:51 Crnogorski stručnjak Miodrag Grof Božović treniraće Krila Sovjetov i naredne sezone. Nova uprava kluba iz Samare na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Fetisovom ne želi da se odrekne usluga iskusnog stratega.

Foto: Mondo.rs

Fetisov je kazao da Božović “ostaje trener, kao jedan od najiskunijih ljudi u rukovodstvu kluba”.

Krila su u nedavno završenoj sezoni ruske Premijer lige izborila opstanak kroz baraž, nadigravši u dvomeču Nižnji Novgorod.

Božović je sjeo na klupu Krila Sovjetova krajem prvog dijela prvenstva, a sa njim u stručnom štabu su Saša Petrović i Vojo Ćalov.

14:30 Viktor Trenevski vodiće Kom i u Prvoj ligi. Čelnici prvoligaša sa Zlatice nakon uspjeha u baražu ekspresno su se dogovorili sa iskusnim stručnjakom, koji će tako biti na klupi ovog kluba i u novoj sezoni.

Foto: Cdm.me

Kom je tokom prethodne sezone imao dosta problema sa trenerima – prvih pet kola na klupi Zlatičana bio je Milovan Prelević, zatim su dva meča ovaj tim vodili dotadašnji pomoćnici, da bi povjerenje bilo ukazano Željku Tomaševiću.

Ali, Tomašević se takođe nije mnogo zadržao, već je nakon pet kola morao da se povuče jer je dobio ponudu iz inostranstva.

U 13. kolu protiv Otrant Olimpika u Ulcinju na klupi Koma porazom je debitovao Viktor Trenevski, koji je u možda nikad jačoj Drugoj ligi uspio da Zlatičane dovede do drugog mjesta i baraža, u kojem je Kom eliminisao Lovćen i nakon godinu se vratio u elitno društvo.

12:00 Damir Piksi Kojašević treće je pojačanje Sutjeske u tekućem prelaznom roku.

Foto: Cdm.me

Iskusnom vezisti će to biti peti klub u Crnoj Gori, pošto je ranije branio boje Dečića, Budućnosti, Zete i OFK Titograda.

U sastav crnogorskog šampiona stiže iz niškog Radničkog, a u karijeri je nastupao i za Vojvodinu, Vardar, Astanu, Šahtjor Karagandi, Sarajevo i Jagjeloniju.

Kojašević je upisao i osam nastupa za “hrabre sokole” i postigao jedan gol.

Prije njega, opremu Sutjeske zadužili su Aleksandar Šofranac i Stefan Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve