Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Tuhel neda Nejmara prije nego nađe zamjenu, Inter sjutra predstavlja Sančesa

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

19.08.2019

16:26 Čileanski fudbaler Aleksis Sančez sjutra će biti predstavljen kao pojačanje Intera. Iskusni ofanzivac nastupaće za “neroazure” kao pozajmljeni igrač Mančester junajteda.

Sančes, Foto: Skysports.com

Sančez je pristao na takav dogovor, a Inter će imati obavezu da finansira 25% njegove plate.

Ukoliko ispuni očekivanja na Đuzepe Meaci, italijanski klub biće u prilici da otkupi Sančezov ugovor za 15 miliona eura.

Čileanac se očekuje u Milanu večeras, dok će sjutradan obaviti ljekarske preglede.

15:28 Kako piše RAI, Mauro Ikardi će iz Intera preći u Monako koji nudi Argentincu ugovor koji je vrijedan 12 miliona eura na godišnjem nivou.

Foto: Sportskacentrala.com

Ovaj transfer Monako će platiti preko 60 miliona eura, koliko je inače nudio i Napoli ali Inter nije želio da omogući direktnom rivalu u Seriji A da se pojačava. Ono što ponudu čini drugačijom jesu uslovi za igrača. Mauro bi u Napoliju imao platu od tek 7,5 miliona eura, dok će u Kneževini ugovor biti vrijedan 12 miliona na godišnjem nivou.

Narednih nekoliko dana će biti ključni za budućnost Argentinca koji već godinu dana ima zategnut odnos sa klubom. Nekadašnji Interov kapiten je u žiži zbog toga što nije hteo da produžava ugovor dok su iz njegovog tabora stizale poruke kako je vjeran “nerazurima”. Na sve to saga je još veća zbog medijiskih nastupa Maurove supruge i menadžerke Vande Nare pa bi ovaj transfer u francusku Ligu 1 konačno okončao višemjesečnu sapunicu.

13:45 Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel je nakon poraza od Rena upitan za status prve zvijezde tima Nejmara.

Nejmar, Foto: As.com

Brazilac je jasno izrazio želju da ode, Barselona i Real Madrid pokušavaju da ga dovedu, ali trenutno se rasplet ne nazire.

“Nejmar neće otići, a da prije toga ne dovedemo zamjenu. Ukoliko ostane, imaćemo igrača koji će nam pomoći. Uvijek ponavljam isto, prelazni rok traje još deset dana, sve je moguće”, rekao je Tuhel.

PSŽ je sinoć neočekivano izgubio od Rena 2:1.

“Bila je teška utakmica, ali to smo i očekivali. Nemamo sve igrače na raspolaganju, neki su trenirali samo dvije nedjelje. Ovakve situacije su normlane u avgustu. Nismo u vrhunskoj formi, a Ren je fizički jak tim”, pravdao se Tuhel.

U međuvremenu su se pojavile informacije da je uprava PSŽ zainteresovana za dovođenje Paula Dibale i da je spremna da izdvoji 80 miliona eura za njegovo dovođenje.

11:20  Fudbaler Barselone Filipe Kutinjo od danas je zvanično stigao na jednogodišnju pozajmicu u minhenski Bajern, saopštio je katalonski klub.

Foto: FC Bayern

Barselona je otkrila da njemački šampion morati da isplati 8,5 miliona eura i platu Brazilca do kraja sezone i ukoliko tada odluči da ga zadrži u Minhenu moraće da plati 120 milona eura.

Katalonski klub zahvalio se Brazilcu na posvećosti klubu i poželio mu sve najbolje u nastavku karijere.

Kutinjo na Kamp Nou došao iz Liverpula u januaru 2018. godine u transferu vrednom 160 miliona eura, ali nije opravdao velika očekivanja sa 21 golom i 11 asistencija na 75 utakmica.

08:04 Urugvajac Edinson Kavani napustiće redove Pari Sen Žermena i preseliti se u Inter iz Majamija.

Kavani, Foto: Goal.com

Kavani je prošlog ljeta bio navodno velika želja Napolija čiji su navijači maštali o njegovom romantičnom povratku na “Sao Paolo”, ali Urugvajac tada nije došao, najvjerovatnije zbog prevelike plate. Sada je izgleda jasno da od povratka u Italiju nema ništa, pa će Kavani u SAD.

On je navodno dogovorio trogodišnju saradnju sa ekipom čiji je suvlasnik Dejvid Bekam. Ovaj 32-godišnji Urugvajac ima ugovor sa PSŽ do kraja aktuelne sezone pa se očekuje da pređe u Inter iz Majamija čim se završi sezona u Francuskoj. Tada će doći na polovini sezone u Inter koji će imati svoju premijernu sezonu u MLS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve