Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Roma bez obeštećenja pušta Kolarova u Inter

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

Foto: Asroma.com

VII DAN (8.06.2019) 

15:00 Roma je spremna da bez obeštećenja pusti Aleksandra Kolarova, kako bi smanjila troškove. Srpski reprezentativac ima platu od pet miliona eura, što je previše za rimski klub u ovom trenutku.

Foto: Asroma.com

Italijanski “Korijere delo Sport” prenosi da je Inter veoma zainteresovan za iskusnog lijevog beka.

Tačnije, Kolarov je želja novog trenera “neroazura” Antonija Kontea, koji je nedavno preuzeo kormilo kluba iz Milana.

Kolarov je tokom inostrane karijere igrao za Lacio, Mančester siti i Romu.

12:01 Žoze Murinjo je bez posla i monigi veliki evropski klubovi željeli bi da vide iskusnog stručnjaka na svojoj klupi.

Foto Skysport.com

Na iznenađenje mnogih, jedan od tih klubova je i engleski Njukasl koji će uskoro dobiti novog vlasnika, Šeik Kaled bin Zajed El Nehajan.

Novi vlasnik bi želio da vidi Murinja na svojoj klupi.

“Volio bih raditi tamo. Osjećao bih se kao da idem kući kod gospodina Robsona. Sviđa mi se tamo, sviđa mi se stadion, atmosfera. Volim Njukasl”, rekao je Murinjo i zagolicao maštu navijača.

10:24 Torinski Juventus nakon tri godine želi da u svoje redove vrati Pola Pogbu.

Foto: Independent.co.uk

Spreman je Juve da u Mančester junajted pošalje Paula Dibalu, Daglasa Kostu ili Aleksa Sandra u zamjenu za 26-godišnjeg vezistu, a kako javlja “Gazzetta dello Sport”, čini se da bi do dogovora moglo doći.

Kako tvrdi ovaj italijanski list, čelnici Junajteda su pozvali kolege iz Torina i pristali su na razmjenu, a za Pogbu traže Paula Dibalu.

Ako se zamjena desi Pogba će se vratiti u Juventus sa kojim je osvojio četiri titule prvaka Italije u periodu od 2012. do 2016. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve